Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fac transferuri mari". Ce fotbalişti de la FCSB sunt în pericol, dacă Gigi Becali scoate milioanele de euro: "Cinci iau"

"Fac transferuri mari". Ce fotbalişti de la FCSB sunt în pericol, dacă Gigi Becali scoate milioanele de euro: "Cinci iau"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, anunţă că are un plan de transferuri după finalul campionatului, dacă va ieşi campion al Superligii, după multe sezoane.

Gigi Becali pregăteşte noi transferuri la FCSB: "Patru, cinci aduc"

Visul de a reveni în grupele Champions League, dacă va termina pe primul loc în Superligii care permite calificarea în preliminariile Ligii Campionilor, îl poate face pe Gigi Becali să investească masiv la finalul acestui sezon. 

Pentru că deja ar avea asigurată o sumă importantă doar din Europa, Gigi Becali s-a gândit să pluseze pe anumite posturi din echipa cuplului Elias Charalambous - Mihai Pintilii. 

Astfel, Tamm şi Dawa ar putea avea o concurenţă acerbă, în timp ce Compagno s-ar putea lupta pentru locul de titular cu un nou venit. Inclusiv la mijlocul terenului ar fi programată o venire. 

"Dacă iau campionatul, fac transferuri mari, patru, cinci. Doar dacă iau campionatul. De unde să iau? Spune pe care să-l iau. Louis Munteanu... N-am nevoie de el, că joacă pe partea cu Tavi Popescu şi Coman şi nu e mai bun decât niciunul. Mazilu nu mă interesează, e de viitor, eu vreau acum, rapid. Pe Mazilu nici nu poţi să-l iei, că Gică nu-l dă pe Mazilu sub trei milioane. Nici pe Borza nu pot să-l iau. Alibec are 30 şi ceva de ani, nu mă interesează. 

Fundaşi centrali vreau, asta mă interesează. Şi un singur atacant, şi un mijlocaş agresiv, creativ. Să luăm campionatul şi vedem după", a declarat Gigi Becali la Fanatik

Talpan i-a găsit pe generalii care i-au dat Steaua lui Becali! A descoperit cu ce se ocupă acum: "Sunt în funcţii. Cum să mă subordonez lor?"

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare