Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, atac furibund la Şumudică. Patronul CFR-ului l-a umilit din nou pe antrenor: "O balivernă! Un personaj care nu trebuie luat în seamă"

Nelu Varga, atac furibund la Şumudică. Patronul CFR-ului l-a umilit din nou pe antrenor: "O balivernă! Un personaj care nu trebuie luat în seamă"

CFR Cluj

Comentarii

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, a lămurit situaţia băncii tehnice a clujenilor şi a profitat de moment pentru a-l ironiza din nou pe fostul antrenor al ardelenilor, Marius Şumudică.

Marius Şumudică a dezvăluit că ar fi fost contactat de Nelu Varga pentru a prelua echipa, în vară, după o eventuală demitere a lui Dan Petrescu. Însă declaraţiile oferite de antrenorul lui Al Raed n-au fost tocmai pe placul lui Nelu Varga.

"Ceea ce spune Marius Şumudică despre venirea la CFR Cluj este o mare vrăjeală. O balivernă! Am văzut şi eu declaraţia lui. Nici nu se pune problema ca Şumudică să vină la CFR Cluj.

Oameni ca Ionuţ Chirilă şi Marius Şumudică sunt nişte personaje care se bagă singure în seamă şi nu trebuie luate în seamă. Noi avem un antrenor, pe Dan Petrescu, şi o să mergem cu Dan Petrescu înainte, aşa cum am vorbit până acum şi aşa cum am declarat" , a declarat Nelu Varga pentru fanatik.ro.

Marius Şumudică a mai antrenat-o pe CFR Cluj pentru aproximativ trei luni, în vara lui 2021. Antrenorul a plecat cu scandal de pe banca tehnică a CFR-ului, în urma unor neînţelegeri cu Nelu Varga. De altfel, în august 2021, Şumudică nici n-a mai fost lăsat să intre în baza de antrenamente a clujenilor.

Şumudică a stat pe banca CFR-ului în doar 15 partide, perioadă în care a înregistrat 9 victorii, 5 înfrângeri şi o remiză. Antrenorul a plecat de la campioana României în urma înfrângerii suferite, scor 1-6 la general, în play-off-ul Europa League în faţa sârbilor de la Steaua Roşie Belgrad.

Afla mai multe despre: sumudicanelu varga 

viewscnt
Articole similare