Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai mare medie de spectatori la meciurile din play-off, după ce formatul a fost schimbat! Câţi fani au fost pe stadioanele din România. FCSB şi CFR Cluj au rupt topul

Cea mai mare medie de spectatori la meciurile din play-off, după ce formatul a fost schimbat! Câţi fani au fost pe stadioanele din România. FCSB şi CFR Cluj au rupt topul

Superliga

Comentarii

Play-off-ul sezonului 2022-2023 al Superligii a atras cei mai mulţi spectatori, în medie, pe stadioanele din România. De departe cea mai mare asistenţă a fost la FCSB - CFR Cluj, în etapa a opta.

Trofeu nou şi cea mai mare asistenţă din play-off, în sezonul 2022-2023

Liga Profesionistă de Fotbal, Superbet şi eAD au prezentat, joi, noul trofeu al SuperLiga, produs în parteneriat cu Monetăria Statului. Cu o greutate de 5,2 kilograme, trofeul va fi folosit cel puţin 5 sezoane ale competiţiei.

Trofeul va fi acordat campioanei SuperLiga 2022/23, una dintre cele mai disputate ediţii ale campionatului naţional de fotbal. Farul Constanţa sau FCSB va ridica trofeul, la capătul unei lupte pentru titlu în care a fost implicată până în a doua parte a play-off-ului şi CFR Cluj.

Oricare dintre cele două echipe va ridica trofeul va fi campioana unui sezon special. Cu două etape înainte de finalul campionatului, SuperLiga 2022/23 a adus o serie de cifre-record în istoria recentă a competiţiei:

O medie de 10,852 de fani în tribune în play-off, cea mai mare medie de când a fost introdus actualul format, după ce meciurile de sezon regulat au beneficiat de o asistenţă medie pe stadion fără precedent în ultimul deceniu.

42,439 de fani au fost în tribune la meciul FCSB – CFR Cluj, cea mai mare prezenţă la un meci de SuperLiga din ultimii şapte ani. 

 

Afla mai multe despre: fcsb cfr clujspectatori superliga 

viewscnt
Articole similare