Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Messi, Christophe Galtier a lipsit şi el acum de la antrenamentul PSG-ului. Cum a motivat clubul absenţa tehnicianului

După Messi, Christophe Galtier a lipsit şi el acum de la antrenamentul PSG-ului. Cum a motivat clubul absenţa tehnicianului

PSG

Comentarii

Antrenorul Christophe Galtier nu a fost prezent la antrenamentul efectuat joi dimineaţă de PSG.

"Din motive medicale, Christophe Galtier nu a condus şedinţa de antrenament de joi dimineaţă", a precizat PSG într-un comunicat postat pe Twitter.

Campioana entitre a Franţei a precizat că antrenorul va reveni vineri la centrul de antrenament al PSG-ului, pentru a pregăti meciul pe care Messi şi colegii săi îl vor disputa în acest weekend în deplasare cu AJ Auxerre, echipa portarului român Ionuţ Radu.

Lider al clasamentului, cu un avans de şase puncte faţă de Lens, Paris Saint-Germain se va deplasa duminică seara la Auxerre, pentru ultimul meci al etapei a 36-a din Ligue 1. O eventuală victorie va apropia echipa pariziană de al 11-lea titlu de campioană a Franţei din istoria sa.

La începutul acestei luni, Lionel Messi a fost suspendat şase zile de clubul Paris Saint-Germain după ce nu s-a prezentat la antrenamente, plecând în Arabia Saudită, pentru o acţiune de promovare turistică a acestei ţări.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare