Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul sau FCSB? Răducioiu şi-a ales marea favorită în lupta pentru titlu: "E cea mai frumoasă echipă"

Farul sau FCSB? Răducioiu şi-a ales marea favorită în lupta pentru titlu: "E cea mai frumoasă echipă"

Superliga

Comentarii

Florin Răducioiu a dezvăluit că spera ca titlul în actualul sezon al Superligii să fie câştigat de Farul Constanţa, echipă care, în opinia sa, a jucat cel mai frumos fotbal.

"Eu fiind adeptul unui joc frumos şi ofensiv, mi-aş dori ca echipa lui Hagi să câştige titlul, pentru că a fost echipa cea mai bună. Dar cum fotbalul e foarte imprevizibil, iată că şi FCSB are o şansă. Duminică va fi un meci foarte complicat pentru ambele echipe. Repet, aş dori să câştige Farul, pentru că este cea mai frumoasă echipă, care ne-a oferit un fotbal de mare calitate.

Duminică lipseşte Alibec, dar, aşa cum a spus şi Hagi, ei au câştigat împotriva altor echipe şi fără el. Sunt convins că şi de data asta va fi aşa. Au mai fost mari campioni care nu au jucat în anumite meciuri la echipele lor, iar echipele respective au câştigat titluri europene sau mondiale", a spus Răducioiu.

Farul Constanţa o întâlneşte pe FCSB, duminică, de la ora 21:00, la Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Superligii. În cazul unei victorii, Farul va câştiga titlul de campioană a României, constănţenii având un avans de un punct faţă de roş-albaştri înaintea penultimei etape.

Meciul Farul Constanţa - FCSB va fi în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare