Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Croitoru primeşte o nouă şansă şi revine în Superligă, deşi a fost demis de două ori în ultimele şapte luni. Echipa cu care s-a înţeles

Surpriză! Croitoru primeşte o nouă şansă şi revine în Superligă, deşi a fost demis de două ori în ultimele şapte luni. Echipa cu care s-a înţeles

Superliga

Comentarii

Deşi a fost dat afară de două echipe din Superligă în acest sezon, Marius Croitoru (42 de ani) urmează să se întoarcă pe banca tehnică, după ce a ajuns la un acord cu Valeriu Iftime pentru revenirea la FC Botoşani.

”Povestea de dragoste” dintre FC Botoşani şi Marius Croitoru a ajuns la sfârşit în vara lui 2022 şi a fost urmată de o despărţire tensionată între cele două părţi, după neînţelegeri între patron şi antrenor.

Croitoru a făcut pasul la U Craiova 1948, iar ulterior la FC Argeş, în timp ce Valeriu Iftime i-a instalat, pe rând, pe Mihai Teja, Mihai Ciobanu şi Flavius Stoican pe banca tehnică a echipei sale.

În cele din urmă, ambii au realizat că le este mai bine împreună, iar, potrivit Gsp, colaborarea dintre cei doi urmează să se reia din sezonul viitor, la doar un an după ce încheiase.

Croitoru revine în Superligă

Deja se zvonea că Marius Croitoru are şanse mari de a se întoarce la Botoşani, dar, conform sursei citate, acesta a fost recent în oraş şi este foarte aproape de a ajunge la un acord pentru a semna un contract cu clubul.

Croitoru a luat deja legătură cu foştii / viitorii săi jucători şi se pregăteşte pentru un nou mandat pe banca tehnică a echipei alături de care a mai petrecut şapte ani, ca jucător, conducător de club şi antrrnor.

Datorită rezultatelor bune din debutul play-out-ului, Valeriu Iftime visa la barajul pentru cupele europene, obiectiv trasat lui Flavius Stoican, dar pe care acesta nu a reuşit să îl atingă.

Demis de două ori în ultimele şapte luni, tehnicianul primeşte o nouă şansă

În acest context, patronul lui FC Botoşani a decis să nu îi mai ofere tehnicianului să continue la club, ci mai degrabă să profite de clauza din contractul său şi să îl readucă pe Marius Croitoru la club.

Croitoru a condus-o pe Botoşani către cele mai mari performanţe din istoria clubului, dar nu a reuşit să aibă parte de acelaşi succes şi după despărţirea de echipa din Moldova.

În Bănie, tehnicianul de 42 de ani a fost dat afară după doar patru luni de mandat, timp în care echipa a disputat 14 meciuri sub comanda sa, în timp ce în Trivale a fost demis după cinci luni, dar numai 10 meciuri, întrucât mandatul său a inclus şi pauza pentru Campionatul Mondial.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare