Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii FCSB, ameninţaţi înaintea ”finalei”! Răzbunarea promisă după ce patru suporteri ai Farului au fost ”scuipaţi şi daţi afară în şuturi” la tur: ”Ochi pentru ochi”

Fanii FCSB, ameninţaţi înaintea ”finalei”! Răzbunarea promisă după ce patru suporteri ai Farului au fost ”scuipaţi şi daţi afară în şuturi” la tur: ”Ochi pentru ochi”

Farul Constanța

Comentarii

Cu doar trei zile rămase până la ”finala” pentru campionat, o informaţie scandaloasă a ieşit la iveală. Un lider de galerie al Farului Constanţa a dezvăluit că patru suporteri ai ”marinarilor” au fost scuipaţi şi daţi afară în şuturi de fani ai FCSB la meciul tur din play-off.

După ce Farul s-a încurcat cu Universitatea Craiova, iar FCSB s-a impus împotriva rivalei CFR Cluj, distanţa dintre lider şi vicecampioană s-a micşorat la doar un punct, chiar înaintea meciului direct.

Aşadar, partida dintre Farul Constanţa şi FCSB, care se va disputa duminică, se anunţă ca fiind posibila ”finala” a campionatului, dobrogenii având şansa de a câştiga Superliga cu o etapă rămasă.

Au fost scuipaţi, împinşi şi scoşi în şuturi de la tribuna a doua a Arenei Naţionale, doar pentru că aveau fulare cu Farul”

O victorie a Farului i-ar aduce titlul lui Gică Hagi, în timp ce un triumf pentru roş-albaştrii ar aranja totul pentru o ultimă etapă de infarct, cu două meciuri care s-ar juca cu titlul pe masă.

Înaintea partidei de la Ovidiu, Sorin Mihăilescu, unul dintre cei mai vechi lideri de galerie ai Farului Constanţa, a postat un mesaj pentru a îi ”îmbărbata” atât pe jucători, cât şi pe fani.

Acesta le-a transmis, de asemenea, fanilor FCSB să nu cumva să îşi facă aparţia în alt sector decât cel destinat lor, după incidentele de la meciul tur.

Conform lui Mihăilescu, patru suporteri ai Farului au fost ”scuipaţi şi daţi afară în şuturi” de susţinătorii adverşi la meciul tur, motiv pentru care promite acum răzbunarea.

Fanii FCSB, ameninţaţi înaintea ”finalei”

Încă trei zile până vom fi campioni! Luptaţi pentru Denis, pentru suporteri, pentru toată suflarea alb-albastră de aici, dar şi pentru 'fariştii' care sunt plecaţi din ţară! M**e tuturor oilor din Dobrogea!

Mustaţă, vino cu ai tăi, veţi avea locurile voastre, voi veni să te salut şi înainte, şi după meci, dar în timpul meciului, vom fi adversari!

Oilor care se rătăcesc pe stadion, în afara sectorului rezervat suporterilor veniţi de la Bucureşti, le transmit clar: Staţi acasă!

La Bucureşti, pe Arena Naţională, patru suporteri au fost scuipaţi, împinşi şi scoşi în şuturi de la tribuna a doua a Arenei Naţionale, doar pentru că aveau fulare cu Farul.

Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte! SUSŢINE ECHIPA LOCALĂ, NU PE CELE DIN CAPITALĂ!”, se arată în mesajul postat de Sorin Mihăilescu, pe contul său de Facebook.

Afla mai multe despre: farul - fcsb 

viewscnt
Articole similare