Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiectivul Rapidului pentru sezonul viitor: ”Trebuie să câştigăm titlul”. Adi Mutu, în pericol?

Obiectivul Rapidului pentru sezonul viitor: ”Trebuie să câştigăm titlul”. Adi Mutu, în pericol?

Rapid

Comentarii

Joi, Rapid a organizat un eveniment cu ocazia lansării unui vin al clubului, la care a participat şi finanţatorul Victor Angelescu. Acesta a dezvăluit că obiectivul giuleştenilor pentru sezonul viitor este titlul şi a clarificat situaţia lui Adi Mutu (44 de ani).

Primul an cu Dan Şucu la club nu a decurs neapărat rău pentru Rapid, însă formaţia bucureşteană nu are cu ce se mândri la finalul acestui sezon şi deja priveşte înspre următoarea stagiune.

Echipa de sub Podul Grant nu a reuşit să treacă de grupele Cupei României, nici să se lupte la titlu şi nu se va putea consola nici măcar cu o prezenţă în preliminariile Conference League, cel mai probabil.

Chiar şi aşa, actuala stagiune a fost clar mai de succes ca ultima, iar finanţatorul Victor Angelescu speră ca echipa sa să îşi continue ascensiunea şi în viitoarea ediţie de campionat.

”Trebuie să câştigăm titlul”

Acesta a dezvăluit că obiectivul Rapidului pentru sezonul care urmează va fi să câştige titlul, în ciuda faptului că va încheia acest an doar pe locul cinci, la o distanţă semnificativă de lider.

”(n.r. urmează şampania la 100 de ani?) Da, da, şampania la 100 de ani urmează sigur, titlul... să vedem. (n.r. o puneţi la rece pentru anul viitor?) Anul viitor, trebuie să... mai întâi să arătăm ca o echipă care se bate la titlu şi trebuie să îl şi câştigăm.

Nu o punem la rece de acum,  o cumpărăm doar şi vedem”, a declarat Victor Angelescu, la lansarea de vin a Rapidului.

Patronul clubului din Giuleşti a fost chestionat şi pe marginea viitorului lui Adi Mutu, pe care îl aşteaptă cel mai greu sezon din cariera de antrenor de până acum.

Adi Mutu, în pericol?

Angelescu a garantat că, la momentul actual, ”Briliantul” are ”postul asigurat” şi a trasnmis că cei din conducerea clubului sunt decişi să continue alături de acesta.

Clar, Adi Mutu are postul asigurat şi cu el vom aborda sezonul viitor”, a mai spus finanţatorul Rapidului.

Totuşi, în cazul în care Adi Mutu nu va reuşi să se menţină în grafic pentru obiectivul măreţ al celor de la Rapid, atunci există toate şansele ca ”Briliantului” să i se găsească de îndată un înlocuitor.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare