Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan ştie de ce jucători are nevoie Rapidul pentru câştigarea titlului: ”Mă îndoiesc că are aşa ceva...” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan ştie de ce jucători are nevoie Rapidul pentru câştigarea titlului: ”Mă îndoiesc că are aşa ceva...” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Viorel Moldovan ştie de ce jucători are nevoie Rapidul pentru a lua titlul în următorul sezon.

Viorel Moldovan ştie de ce jucători are nevoie Rapidul pentru câştigarea titlului: ”Mă îndoiesc că are aşa ceva...” | EXCLUSIV 

Din primele informaţii, Rapid pregăteşte în culise două mutări-bombă pentru următorul sezon.

Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că Dan Şucu are două mari ţinte pentru viitorul mercato: „rebelul” Mario Balotelli (32 de ani), fostul atacant de la Milan, Inter sau Manchester City, şi Cătălin Cîrjan, 20 de ani, marea speranţă de la juniorii lui Arsenal.

Obiectivul final? Titlu. Viorel Moldovan ştie de ce jucători are nevoie Adrian Mutu pentru a pune mâna pe trofeul Superligii. 

”Eu cred că Rapidul are nevoie de jucători care să vină motivaţi, care să joace. Aşa jucători pe final de carieră... nu cred că are nevoie! La Balotelli, de exemplu, mă îndoiescu că are aşa ceva...”, a dezvăluit Viorel Moldovan la Orange Sport. 

Cine sunt singurii jucători de titlu de la Rapid din lotul actual

Rapid are un lot numeros, dar multe voci din fotbalul românesc au afirmat în repetate rânduri că nu este şi unul calitativ. Conducerea clubului a anunţat că obiectivul în sezonul viitor este titlul, astfel că este nevoie de o restructurare serioasă a efectivului de jucători condus de Adi Mutu.

Dar Panduru a făcut precizări importante şi despre actualul grup de jucători de la Rapid şi a subliniat pe care dintre aceştia se va baza Adi Mutu şi din sezonul viitor.

”O să rămână, nu neapărat că o să ajute. Fundaşii cred că o s-o ducă. Onea şi-a cam câştigat poziţia. Nu ştiu, nu cred, dar cred că vor juca. Dacă le prelungeşti contractele, nu-i văd jucând pe (n.r. Paul) Iacob şi (n.r. Florin) Ştefan.

Kait e, dar parcă nu e cel care a impresionat la început. Nu ştiu Sefer, dacă pierde poziţia de U21, nu ştiu ce o să facă la anul.

Pănoiu ar putea fi în stânga sus, poate şi la mijloc. Rareş Ilie, dacă e să vină, tot acolo sus. Dugandzic, dacă rămâne, va fi om de bază”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

În clasament, Rapid ocupă locul 5, cu 35 de puncte, iar în ultimele două etape din play-off le va întâlni pe Univesitatea Craiova (acasă) şi pe FCSB (în deplasare).

 

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare