Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua forţă a Superligii! Transferuri importante pregătite de clubul cu un nou buget uriaş: ”Creşte cu 50%. Sunt paşi către câştigarea titlului” | EXCLUSIV

Noua forţă a Superligii! Transferuri importante pregătite de clubul cu un nou buget uriaş: ”Creşte cu 50%. Sunt paşi către câştigarea titlului” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, patronul Rapidului, Dan Şucu, a dezvăluit că bugetul de salarii al Rapidului urmează să crească cu 50%, următorul pas trasat pentru a o transforma pe echipa din Giuleşti în forţa Superligii şi în campioana României.

De când a preluat 50% din pachetul de acţiuni de la Rapid, Dan Şucu a încercat să fie cât mai transparent în legătură cu proiectul pe care îl demarează în Giuleşti.

Omul de afaceri a investit deja sume importante în bazele de antrenament ale echipei şi în transferuri, permiţându-i lui Adi Mutu să aducă o multitudine de jucători la club în vară.

”Sunt paşi către câştigarea titlului”

Invitat în studioul Orange Sport, Şucu a devăluit că a venit momentul pentru Rapid să treacă la următorul nivel, astfel că bugetul de salarii va creşte cu 50% din sezonul viitor.

Acest aspect înseamnă că giuleştenii vor putea oferi salarii semnificativ mai mari din stagiunea viitoare, încercând să atragă jucători mult mai importanţi ca până acum.

Conform lui Dan Şucu, numai CFR Cluj ar putea avea un buget mai mare decât al Rapidului, deşi omul de afaceri a afirmat că se îndoieşte că va fii vreo echipă cu un volum salarial mai mare ca al formaţiei sale.

Noua forţă a Superligii

Tot ce înseamnă dezvoltarea Rapidului sunt paşi succesivi, rapizi către podium şi după către a câştiga campionatul, nu există niciun dubiu în privinţa asta.

Volumul salarial sezonul viitor creşte cu 50%. Despre ce vorbim? (n.r. deci vine calitate mai multă?) Volumul salarial creşte cu 50%.

Din punctul meu de vedere, începând cu sezonul următor, singura echipă care poate că ar putea să aibă un volum mai mare salarial ar putea să fie Clujul.

Dar am o îndoială că ei vor rămâne la acelaşi volum şi nu vor diminua un pic ceea ce au. Eu sunt convins că, din sezonul următor, niciuna dintre FCSB, Cluj, Rapid, Craiova nu va avea un buget salarial mai mare, vor fi toţi cam la acelaşi nivel”, a declarat Dan Şucu, la Orange Sport.

Giuleştenii pregătesc mai multe transferuri extrem de importante în această vară, după ce au dat greş, în mare parte, cu nou-veniţii din urmă cu aproape un an.

În afară de Marko Dugandzic şi, poate, Xian Emmers, fotbaliştii transferaţi în vară nu au reuşit să dea randament, iar mulţi dintre ei ar fi deja pe lista neagră.

Afla mai multe despre: dan şucu 

viewscnt
Articole similare