Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şucu îi ia apărarea lui Onea, după intrarea criminală asupra lui Coman: ”E pâinea lui Dumnezeu. Nu intră în teren să rupă picioare” | EXCLUSIV

Şucu îi ia apărarea lui Onea, după intrarea criminală asupra lui Coman: ”E pâinea lui Dumnezeu. Nu intră în teren să rupă picioare” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport la câteva zile după derby-ul Rapid - FCSB, încheiat 1-0, Dan Şucu i-a luat apărarea lui Răzvan Onea, pentru intrarea sa criminală asupra lui Florinel Coman, din minutul 4, pentru care a primit doar un cartonaş galben.

Răzvan Onea a fost cel care a dat drumul la intrările criminale ale jucătorilor rapidişti în derby-ul cu FCSB, fiind la un pas de a îl accidenta grav pe Florinel Coman încă din minutul 4.

Fundaşul lateral l-a luat ”cu fulgi cu tot” pe starul rivalei, însă a primit doar un cartonaş galben din partea centralului Horaţiu Feşnic, care a avut o prestaţie demnă de retragerea din fotbal.

”E pâinea lui Dumnezeu. Nu intră în teren să rupă picioare”

Intrarea lui Onea l-a revoltat pe MM Stoica, acesta ducându-şi frustrarea chiar prea departe şi atacându-l pe fotbalistul pe care îl lăudase de mai multe ori în trecut.

Invitat în studioul Orange Sport, Dan Şucu a afirmat că a fost deranjat de afirmaţiile oficialului FCSB şi i-a luat apărarea jucătorului său.

Patronul Rapidului a recunoscut că i-a fost frică în legătură cu o posibiliă eliminare a lui Onea, însă a punctat că este sigur că fotbalistul nu ar fi avut vreo intenţie ”murdară” prin intrarea sa.

Şucu îi ia apărarea lui Onea, după intrarea criminală asupra lui Coman

Nu sunt specialist în fotbal, asta e evident, şi să vorbesc de ceva la care nu mă pricep, aşa cum fac 99% din oameni. Băieţii au fost extrem de hotărâţi, extrem de dedicaţi, eu aşa vreau să îi văd.

Puternici, siguri pe ei, hotărâţi, cum i-am văzut duminică, nu cum i-am văzut la Sepsi. Mi-a fost teamă să nu cumva să avem o situaţie cum am păţit cu o etapă înainte, când unul dintre băieţii noştri a plecat în minutul 15, în urma a două faulturi destul de puţin intense.

După minutul 15 la Craiova, nu s-a mai pus problema cine învinge, ci la ce scor. Când am văzut ce s-a întâmplat, mi-a fost teamă ca nu cumva să păţim ceva comparabil. Din fericire, nu s-a întâmplat.

Pentru mine, Onea este cel mai cuminte băiat pe care l-am văzut vreodată, cel mai linştit, cel mai respectuos, e pâinea lui Dumnezeu. Sunt convins că nimic din ce e acolo nu e premeditat să îi facă rău lui Coman.

(n.r. v-a deranjat felul în care a pus MM Stoica problema?) Da, m-a deranjat. Ce mă deranjează cel mai mult e că o performanţă sportivă a băieţilor mei e declasată şi li se ia din merite, nu aş vrea nimeni să le ia din merite.

Onea sunt absolut convins că nu a intrat cu gândul să îi producă o problemă fizică lui Coman. Sunt sigur că sunt profesionişti, nu intră în teren să rupă picioarele adversarilor”, a declarat Dan Şucu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan şucu 

viewscnt
Articole similare