Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu îi bate obrazul lui Gigi Becali: ”E anormal să contacteze un arbitru. S-a exprimat agresiv” | EXCLUSIV

Dan Şucu îi bate obrazul lui Gigi Becali: ”E anormal să contacteze un arbitru. S-a exprimat agresiv” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a acuzat arbitrajul la meciul pierdut de FCSB cu Rapid, scor 0-1, în a cincea etapă a play-off-ului Ligii 1.

Dan Şucu îi bate obrazul lui Gigi Becali: ”E anormal să contacteze un arbitru” / ”S-a exprimat agresiv” | EXCLUSIV

Rapid Bucureşti a învins FCSB, scor 1-0, duminică, în Superligă, dar arbitrajul lui Horaţiu Feşnic i-a enervat pe oficialii oaspeţilor, care au cerut eliminări la Răzvan Onea şi Dragoş Grigore. Becali a ieşit la atac după meci, iar în cadrul unei conferinţe de presă a pus tunurile atât pe Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, cât şi pe ceilalţi oficiali ai Federaţiei.

Supărat după Rapid - FCSB 1-0, Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, i-a dat un SMS în miez de noapte preşedintelui FRF Răzvan Burleanu.

Atitudinea lui Becali nu a fost pe placul lui Dan Şucu, care şi-a exprimat opinia, în direct, la Orange Sport. 

”Eu sunt mult mai nou în fenomen şi probabil că îmi este mult mai uşor să vad anormaltăţi. Anormalitatea este să vezi în declaraţia unui patron. Anormalitate este cand un patron sună un arbitru şi spune: Cum a fost posibil să nu îmi ceară scuze?

Un patron poate să se adreseze unor organe abilitate. Aţi auzit de un patron care să sune un arbitru să îi reproşeze cum a interpretat o fază? Asta este anormaltiatea. Nu mi se pare normal aşa ceva. Este ca şi cum aş merge în justiţie cu domnul Becali şi s-ar da o decizie în defavoarea dl Becali şi el l-ar suna a doua zi pe judecător. Sunt curios ce va face FRF.

O discutie ca şi proprietar de club o poţi avea cu Federatia dar nu poţi discuta direct cu arbitru. Să îmi blocheze mie ca şi propriter de club telefonul, nu, dar pe partea cealaltă dacă aş avea comportant agresiv şi lipsit de temei, mi s-ar părea normal. (n.r. Burleanu). A fost un mod extrem de agresiv de exprimare. Daca dai un pumn, poţi să primeşti un pumn înapoi”, a declarat Dan Şucu la Orange Sport. 

După ce a dezvăluit că i-a trimis un SMS lui Răzvan Burleanu, patronul FCSB-ului a spus că i-a scris şi arbitrului din Cluj-Napoca, însă acesta nu i-a răspuns.

Declaraţia lui Becali:

"Din cauza lui Feşnic am făcut 16 tensiune. I-am dat şi lui mesaj, că i-am luat telefonul (n.r. - numărul de telefon). Dimineaţă la 7 cu el în cap, că mă sculam cu rugăciunea eu. De unde? M-am sculat cu Feşnic în cap. 

Burleanu ce să răspundă la mesaje? Măcar atât putea să zică... Vezi ce înseamnă omenia şi bunul simţ? Putea să sune (n.r. - Burleanu) <<Domnul Becali, iartă-mă, că şi eu sunt vinovat, că şi eu sunt şeful comisie>>. Aşa cum comanzi, aşa trebuie să răspunzi şi pentru subalterni. El l-a adus pe Vassaras, el a distrus fotbalul românesc, el a distrus arbitrajul şi să-l iert. 

I-am dat mesaj şi lui Feşnic (n.r. - dă de înţeles că nu i-a răspuns, dar îşi imaginează discuţia) <<Nea Gigi, iartă-mă, am greşit>>. Ştii ce îi spunem? <<Bine, tată, ţi-ai cerut iertare, înseamnă că chiar ai greşit>>. Cum să primeşti atâtea mesaje şi (n.r. - să nu răspunzi)... Nimic! Bă, după ce distrugi oameni, iartă-mă să nu zici? Şi gata ai scăpat, de mine ai scăpat! Iartă-mă şi gata, mă, Feşnic ai scăpat, că ţi-ai cerut iertare. 

Nici măcar asta! Nimic. Îţi dai seama? Va pierde de 30 de ori mai mult faţă de ce a făcut (n.r. - la Rapid - FCSB). Nu pot spune că e corupţie sau bani, că nu ştiu ce e, dar va avea de pierdut de 30 de ori mai mult", a declarat Gigi Becali. 

Dan Şucu dezvăluie ce l-a determinat să investească în fotbal: ”Doar de asta m-am implicat” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: gigi becalidan sucu 

viewscnt
Articole similare