Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu dezvăluie ce l-a determinat să investească în fotbal: ”Doar de asta m-am implicat” | EXCLUSIV

Dan Şucu dezvăluie ce l-a determinat să investească în fotbal: ”Doar de asta m-am implicat” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, omul care conduce clubul Rapid, a expus motivul pentru care a ales să investească în fotbal.

În vară, Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile Rapidului şi a promis atunci că va readuce clubul în topul fotbalului românesc.

Dan Şucu spune că situaţia financiară a Rapidului arată din ce în ce mai bine. În acest sezon, giuleştenii şi-au dublat cheltuielile faţă de anul trecut.

Dan Şucu dezvăluie ce l-a determinat să investească în fotbal: ”De asta m-am implicat” | EXCLUSIV

Şucu spune că bugetul Rapidului va continua să crească şi, în sezonul viitor, bugetul va fi cu 50% mai mare.

Omul de afaceri a vorbit, în direct, la Orange Sport despre situaţia Rapidului, dar a şi dezvăluit şi ce l-a făcut să investească în fotbal românesc.

”Fotbalul are o amprenta asupra societăţi ieşită din comun. Ceilalţi din celelalte sporturi sunt mult în spate ca şi amprentă. Este sportul care scoate copii din casă. Doar de asta m-am implicat. E important să avem o societate cu oameni sănătoşi.

Eu am studiat atent fenomenul fotbalistic, costurile, cheltuielile. Pentru fenomenul de Liga I banul public nu este necesar. Nu vedem cu adevărat ce pierdem, sunt singurul care are această părere, o să vină mulţi din Liga I care vor înţelege acest lucru. 

(n.r. tentat alte sporturi) Nu am explicat mai devreme de ce mă intereseză fotbalul. (dinspre handbal oferte, discuti) Noi sustinem FRH. Mai sustinem si alte sporturi”, a declarat Şucu la Orange Sport. 

Dan Şucu a intrat în afaceri în 1993 cu brandul Mobexpert, care este în prezent unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. Lanţul de magazine are o reţea de 26 de puncte de desfacere, chiar şi în afara ţării, mai exact în Sofia (Bulgaria) şi Belgrad (Serbia).

  • Rapid este pe locul 5 în play-off, cu 31 de puncte. 

MM Stoica nu vrea să îi ceară scuze lui Răzvan Onea! Continuă tirada: ”M-am întâlnit cu el. Ce i-am spus?!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: dan sucurapid 

viewscnt
Articole similare