Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica nu vrea să îi ceară scuze lui Răzvan Onea! Continuă tirada: ”M-am întâlnit cu el. Ce i-am spus?!” | EXCLUSIV

MM Stoica nu vrea să îi ceară scuze lui Răzvan Onea! Continuă tirada: ”M-am întâlnit cu el. Ce i-am spus?!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

MM Stoica nu vrea să îi ceară scuze lui Răzvan Onea! Continuă tirada la adresa jucătorului de la Rapid | EXCLUSIV 

Răzvan Onea (24 ani) a avut o intrare dură asupra lui Florinel Coman (24 ani), pentru care a văzut cartonaşul galben din partea lui Horaţiu Feşnic (33 ani). Roş-albaştrii au cerut cartonaşul roşu. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, n-a avut milă de fundaşul dreapta al Rapidului, Răzvan Onea, cel care a avut un atac brutal asupra lui atacantului de la FCSB, Florinel Coman, în meciul direct de duminică seara.

Atacul lui MM Stoica nu a fost pe placul lui Adi Mutu, care a sărit în apărarea jucătorului. 

MM Stoica, totuşi, nu vrea să îi ceară scuze fundaşului de la Rapid.

”Bun, să îşi retragă şi el faultul. Ce am spus? Eu am spus că doar una animal poate să facă aşa ceva, n-am zis că el e un animal. Dacă tu respecţi fenomenul, trebuie să respecţi adversarul.

Dacă ai o asemenea intrarea, dar tu, culmea, faci asta asupra unui jucator care nu a lovit niciodată, care vine după o accidentare.... M-am întâlnit cu el în mall şi nu puteam să nu mă uit la genunchi, cusătura aia foarte mare şi mă uitam cu tristeţe cât de grea e viaţa de fotbalist. Şi tu acum ce faci? Asta a fost o intrare sălbatică. Nu am văzut niciodată o astfel de intrare! Ieşită din comun. 

Doamne... Băiat destept? Fiecare îşi apără echipa, jucători. Eu cu Daniel Niculae am o relaţie foarte bună, cu Mutu la fel, nu am absolut nimic ce să le spun lor. Până la urmă suporterii, publicul larg din România vede dacă a fost măcel sau nu”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.  

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: mm stoicarazvan onearapid 

viewscnt
Articole similare