Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu face scut în jurul lui Onea! Mesaj pentru MM Stoica: ”E urât ce a spus de un băiat simplu şi muncitor”

Adi Mutu face scut în jurul lui Onea! Mesaj pentru MM Stoica: ”E urât ce a spus de un băiat simplu şi muncitor”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Adi Mutu face scut în jurul lui Onea! Mesaj pentru MM Stoica: ”E urât ce a spus de un băiat simplu şi muncitor”

Răzvan Onea (24 ani) a avut o intrare dură asupra lui Florinel Coman (24 ani), pentru care a văzut cartonaşul galben din partea lui Horaţiu Feşnic (33 ani). Roş-albaştrii au cerut, însă, cartonaşul roşu. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, n-a avut milă de fundaşul dreapta al Rapidului, Răzvan Onea, cel care a avut un atac brutal asupra lui atacantului de la FCSB, Florinel Coman, în meciul direct de duminică seara.

Atacul lui MM Stoica nu a fost pe placul lui Adi Mutu, care a sărit în apărarea jucătorului. 

”Urât ce a spus MM Stoica de Onea. Înţeleg că îşi apără echipa, dar nu poţi să jigneşti un jucător. Mai ales că Onea este un băiat extraordinar, cu un caracter foarte frumos, un băiat simplu, un băiat muncitor. E urât. Probabil că a făcut-o la cald şi probabil îşi va cere scuze, aşa ar fi normal”, a declarat Mutu pentru Fanatik.

Onea a fost băiat deştept şi şi-a tras picioarele!”

”Întotdeauna voi proteja integritatea jucătorilor şi ţin la toţi jucătorii, indiferent că sunt ai mei sau sunt adversari. Când am spus că mă bucur că Florinel Coman nu a păţit nimic, chiar mă bucur, pentru că fără să vrei se putea întâmpla ceva, din căzătură, din intrare.

De aia am spus-o, nu pentru faptul că ar fi fost o intrare super, super violentă, pentru că până la urmă Onea a fost băiat deştept şi şi-a tras picioarele pentru că dacă se ducea cu talpa, probabil nu mai era timp să tragă piciorul de pe pământ. Oricum, în stadion se aude şi se simte altfel”, a afirmat Mutu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Viorel Moldovan, şocat de deciziile lui Horaţiu Feşnic: ”Era sub influenţa fenomenelor paranormale” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rapidrazvan oneamutu 

viewscnt
Articole similare