Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători pe ”lista neagră” a Rapidului. Adrian Mutu s-a lămurit şi nu-i mai vrea în lot

Patru jucători pe ”lista neagră” a Rapidului. Adrian Mutu s-a lămurit şi nu-i mai vrea în lot

Fotbal

Comentarii

Rapidul are parte de un sezon bun de Superligă, încununat cu o calificare în play-off, însă toată lumea din Giuleşti vrea mai mult de la această echipă.

Aşadar, înainte de a stabili ce jucători vor fi aduşi în vară, conducătorii echipei, în strânsă colaborare cu antrenorul Adrian Mutu, au decis care sunt jucătorii ce vor părăsi echipa la finalul sezonului.

”Lista neagră” de la Rapid

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Adrian Mutu are patru jucători pe ”lista neagră” şi nu îi mai doreşte în lot din vară. Aceştia sunt Valentin Costache, Paul Iacob, Florin Ştefan şi Damien Dussaut.

Toţi cei patru jucători au fost aduşi la cererea ”Briliantului”, însă nu s-ar ridicat la nivelul aşteptărilor tuturor şi pot pleca din vară.

Cifre statistice la Rapid, în acest sezon de Superligă:

  • Valentin Costache: 22 de meciuri, niciun gol, 4 pase decisive
  • Paul Iacob: 15 meciuri, un gol
  • Florin Ştefan: 11 meciuri, o pasă decisivă
  • Damien Dussaut: un singur meci

Dintre cei patru fotbalişti, doar Valentin Costache şi Florin Ştefan au fost aduşi la club pe bani, de la CFR Cluj - 100.000 pentru Costache şi 200.000 pentru Ştefan.

Ar putea pleca şi Antonio Sefer

Sursa citată anunţă că Rapidul s-ar putea despărţi şi de Antonio Sefer, un alt fotbalist care nu a oferit randamentul dorit, decât foarte rar.

Antonio Sefer se află în vederile mai multor formaţii din Europa, iar giuleştenii vor să obţină aproximativ 600.000 de euro în schimbul său.

În ultimele ”ferestre” de transferuri, Antonio Sefer a ratat două mutări în străinătate: la Oostende (Belgia) şi la Hapoel Beer Sheva (Israel).

 

Afla mai multe despre: adrian mutuflorin stefanantonio seferpaul iacobvalentin costache 

viewscnt
Articole similare