Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Violenţe de necrezut după AZ Alkmaar - West Ham 0-1! Fanii gazdelor au atacat famiilile ”ciocănarilor”, iar suporterii şi jucătorii englezi au intervenit

VIDEO | Violenţe de necrezut după AZ Alkmaar - West Ham 0-1! Fanii gazdelor au atacat famiilile ”ciocănarilor”, iar suporterii şi jucătorii englezi au intervenit
Comentarii

Dubla dintre AZ Alkmaar şi West Ham s-a lăsat cu mare scandal. Fanii echipei gazdă au atacat zona cu famiilile englezilor după fluierul final, iar jucătorii şi suporterii ”ciocănarilor” au fost nevoiţi să intervină pentru a îşi ţine în siguranţă apropiaţii.

Violenţe de necrezut după AZ Alkmaar - West Ham 0-1

Un grup de suporteri ai echipei AZ Alkmaar a atacat o zonă în care se aflau prietenii şi familiile jucătorilor formaţiei West Ham, la finalul meciului care a adus calificarea grupării engleze în finala Conference League, relatează bbc.com.

Potrivit sursei citate, fotbaliştii Michail Antonio şi Said Benrahma au încercat să intervină.

“Au fost scene îngrozitoare”, spune Alistair Bruce-Ball, de la BBC, care a precizat că a văzut cum fani AZ loveau cu pumnii.

Săptămâna trecută, la meciul retur dintre cele două echipe, a existat un conflict între membri ai familiilor jucătorilor de la AZ Alkmaar şi fani West Ham.

Va trebui să aşteptăm ca lucrurile să se calmeze, dar cea mai mare problemă este că s-a întâmplat în zona în care sunt familiile jucătorilor.

Acolo a apărut problema şi mulţi jucători erau nervoşi pentru că nu reuşeau să vadă dacă membrii familiilor lor sunt ok.

Va trebui să îi întrebăm pe oficiali ce s-a întâmplat cu adevărat. Eu pot doar să spun că jucători au fost implicaţi pentru că era o zonă pentru familii”, a declarat tehnicianul David Moyes.

El a precizat că şi apropiaţii săi erau în zona în care au avut loc incidentele. “Dacă am fost îngrijorat? Da, familia mea era acolo şi aveam prieteni acolo”.

Afla mai multe despre: west ham 

viewscnt
Articole similare