Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Talpan, făcut praf de un oficial al FRF: ”Cum poate un jurist să îşi dea cu părerea despre calitatea antrenorului şi să îi ceară demisia?” | EXCLUSIV

Talpan, făcut praf de un oficial al FRF: ”Cum poate un jurist să îşi dea cu părerea despre calitatea antrenorului şi să îi ceară demisia?” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a comentat conflictul dintre Daniel Opriţa şi Florin Talpan şi l-a făcut praf pe juristul celor de la CSA Steaua. Consilierul lui Răzvan Burleanu a recunoscut că nu înţelege cum acesta îşi poate da cu părerea într-o zonă în care nu are ”niciun fel de pregătire”.

În urma înfrângerii dure suferite în derby-ul cu Dinamo, Daniel Opriţa a făcut o serie de dezvăluiri despre conflictul său cu Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua.

Cel care visează să fie comandatul clubului Armatei i-ar fi cerut tehnicianului să îşi dea demisia şi să părăsească clubul, deşi acesta se afla, în teorie, în obiectiv.

”Nu înţeleg cum poate un jurist, fără niciun fel de pregătire în domeniul sportului, să îşi dea cu părerea despre calitatea unui antrenor”

Misiunea lui Opriţa era să ducă echipa în Superligă, iar poziţia din clasament ar fi asigurat promovarea, însă ”militarii” tot nu au dreptul de a juca în primul eşalon.

În acest context, Andrei Vochin l-a făcut praf pe Florin Talpan pentru modul în care şi-a întrecut atribuţiile şi a întrebat cum poate un jurist să judece antrenorul echipei.

În plus, oficialul FRF i-a transmis lui Opriţa să nu bage de seamă spusele lui Talpan, ci să le ia mai degrabă ca pe criticile unui fan.

Florin Talpan, făcut praf de Andrei Vochin

Ce nu înţeleg eu... bine, eu nu cunosc organigrama clubului, dar nu înţeleg cum poate un jurist, fără niciun fel de pregătire în domeniul sportului, să îşi dea cu părerea despre calitatea unui antrenor.

Cum poate să facă asta? Singurul tip de evaluare e cel 'cişmigist', dacă nu eşti pe locul unu, înseamnă că eşti prost.

Dar, în acelaşi timp, cum poate cineva care nu e factor de decizie în club să ameninţe... dacă lucrurile sunt reale, să îi ceară antrenorului să îşi dea demisia?

Poate în calitate de suporter şi atunci Opriţa nu trebuie să bage de seamă, dacă îmi zici de suporter, da, înţeleg supărarea, nu am terminat pe locul întâi, accept, dar mai departe de aici gata”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

La momentul actual, CSA Steaua se află pe locul secund în Liga 2, cu 49 de puncte, la trei lungimi de cei de la Dinamo şi Oţelul Galaţi, însă are locul asigurat, întrucât este superioară din perspectivă primului criteriu de departajare, numărul de puncte din sezonul regular.

Afla mai multe despre: florin talpan 

viewscnt
Articole similare