Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Miu, reacţie categorică după scandalul izbucnit la CSA Steaua: ”Opriţa nu trebuia să dea acest interviu” | EXCLUSIV

Iulian Miu, reacţie categorică după scandalul izbucnit la CSA Steaua: ”Opriţa nu trebuia să dea acest interviu” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Iulian Miu a vorbit, în direct, la Orange Sport, despre scandalul izbucnit la CSA Steaua.

Iulian Miu, reacţie categorică după scandalul izbucnit la CSA Steaua: ”Opriţa nu trebuia să dea acest interviu” | EXCLUSIV 

În ultimele zile, Daniel Opriţa şi Florin Talpan şi-au aruncat cuvinte grele în spaţiul public, pe fondul rezultatelor negative din playoff-ul ligii secunde.

Scandalul declanşat la CSA Steaua după derby-ul cu Dinamo continuă să stârnească reacţii dure din partea legendelor grupării roş-albastre. 

Iulian Miu, oficialul formaţiei CSA Steaua, este dezamăgit de atitudinea celor doi şi le cere să fie mai echilibraţi în declaraţii: ”Ce s-a întâmplat nu face bine echipei”.

”Nu face bine tot scandalul ăsta. Eu am stat şi am mai vorbit cu oamenii din club, eu nu credeam că o să se ajungă aici. Eu nu cred că Opriţa a procedat... sau poate nu trebuia să dea acest interviu după meci... după ce pierzi un meci.

Nu ştiu ce s-a discutat, e greu ca eu să îmi dau cu părerea. Logic... se ştia că nu există drept de promovare. Cine l-a criticat? (n.r. Talpan). Păi, nu ştiu, înainte de meciul cu Dinamo nu am auzit ca oamenii să fie supăraţi că echipa e pe locul 2. Pe mine mă depăşesc discuţiile ăstea.

E greu să îmi dau eu cu părerea despre doi oameni care au avut nişte discuţii mai private. Ei sunt doi oameni maturi şi ştiu ce au de făcut. Eu sper că au învâţat din aceste declaraţii şi trebuie să fie mai echilibraţi. Sunt doi oameni care şi-au făcut treaba la Steaua. Nu e vinovat nici Talpan, nici Opriţa. De asemenea, noi la Academie ne facem treaba”, a declarat Iulian Miu la Orange Sport. 

Culisele scandalului dintre Opriţa şi Talpan

Dinamo a câştigat derbiul cu Steaua, scor 3-0, în penultima etapă a play-off-ului din Liga 2, dar situaţia este una tensionată la echipă. 

Nervos după eşecul din partida cu Dinamo, Daniel Opriţa a dezvăluit că Florin Talpan a fost cel care l-a sunat înaintea jocului de pe Arena Naţională şi l-a ameninţat cu demiterea dacă nu câştigă în faţa marii rivale.

După înfrângerea cu Dinamo, Opriţa a răbufnit şi a ”dat din casă”. 

Dinamo - Steaua 3-0

Dinamo a câştigat derby-ul cu Steaua, scor 3-0, în penultima etapă a play-off-ului din Liga a II-a. Meciul a fost întrerupt pentru scurt timp, după ce fanii au aruncat torţe în teren. Giafer a marcat primul gol al meciului în minutul 78, iar Ghezzali a înscris în minutul 90+4 şi în minutul 90+9 (din penalty).

Meciul a fost întrerupt aproximativ 8 minute, în minutul 50, după ce fanii ambelor echipe au aruncat torţe în teren.

În clasament, Dinamo a urcat pe 3, cu 46 de puncte, la egalitate cu Oţelul, care are un meci mai puţin disputat. Poli Iaşi este lider şi promovată, cu 57 de puncte, iar pe doi este Steaua, cu 49 de puncte, dar care nu are drept de promovare.

Talpan l-a anunţat pe Opriţa cum se împacă! Îl pune să-şi calce pe orgoliu în public: "Să facă asta. Oamenii sunt de partea mea" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: iulian miucea steaua 

viewscnt
Articole similare