Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem aproape să semnăm”. Şase jucători, OUT de la Rapid, alţi şase se alătură! Angelescu a dezvăluit transferurile care urmează să fie realizate

”Suntem aproape să semnăm”. Şase jucători, OUT de la Rapid, alţi şase se alătură! Angelescu a dezvăluit transferurile care urmează să fie realizate

Rapid

Comentarii

Pe Rapid o aşteaptă o nouă vară aglomerată pe piaţa transferurilor. Giuleştenii pun la cale mai multe mutări, iar Victor Angelescu a dezvăluit că trei fotbalişti sunt foarte aproape de a semna cu clubul, în timp ce alţi cinci urmează să îl părăsească.

Cu doar două etape rămase din acest sezon al Superligii, Rapid încă se află în cărţi pentru un loc în cupele europene, dar şansele giuleştenilor sunt mai mult matematice decât realiste.

În ultimele runde, echipa pregătită de Adi Mutu va da mai întâi peste Universitatea Craiova, pe teren propriu, iar apoi peste FCSB, care ar putea disputa derby-ul cu trofeul pe masă.

”Suntem aproape să semnăm”

În acest context, conducerea Rapidului deja îşi face planurile pentru viitorul sezon, sezon în care Adi Mutu va avea un obiectiv cu adevărat măreţ: câştigarea titlului!

Pentru a îşi putea îndeplini misiunea, şefii din Giuleşti sunt dispuşi să bage mâna adânc în buzunuar, iar Victor Angelescu a dezvăluit că mai multe transferuri au fost deja pregătite.

Trei jucători sunt foarte aproape de a semna cu Rapid, în timp ce alţi trei mai sunt aşteptaţi în Giuleşti pentru a completa lotul pentru noul sezon şi a acoperi cele şase plecări care vor avea loc.

Şase jucători, OUT de la Rapid, alţi şase se alătură

Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, cu doi-trei suntem aproape să semnăm. Şi sperăm noi ca cei cinci-şase jucători pe care am spus că îi transferăm să îi aducem de la început, ca să poată face cantonamentul cu Adi Mutu şi cu echipa. Sunt şi jucători români, şi străini.

Vor pleca în jur de şase jucători în mare, la doi-trei le expiră contractele. Dar cred că este destul de clar cine a avut randament şi cine nu”, a declarat Victor Angelescu, la lansarea de vin a Rapidului.

În plus, Rapid a făcut eforturi pentru a îi păstra pe jucătorii care îi vede ca fiind de bază, astfel că mai mulţi dintre ”veteranii” echipei au primit prelungiri de contract.

Cristi Săpunaru (39 de ani), Dragoş Grigore (36 de ani) şi Junior Morais (36 de ani) şi-au dat acordul să mai joace un an în tricoul vişiniu al giuleştenilor, chiar dacă cei trei au o vârstă combinată de 111 ani!

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare