Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Săpunaru va îmbrăca tricoul Rapidului şi la 40 de ani! A semnat prelungirea şi a anunţat: ”Iubesc acest club, sper să îl ducem unde îi e locul”

OFICIAL | Săpunaru va îmbrăca tricoul Rapidului şi la 40 de ani! A semnat prelungirea şi a anunţat: ”Iubesc acest club, sper să îl ducem unde îi e locul”

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru (39 de ani) şi-a dat acordul să îşi prelungească înţelegerea cu Rapid pe încă un an, până în 2024. Cele două părţi confirmaseră anterior planul de a continua colaborarea, dar acum totul a fost oficializat de clubul din Giuleşti.

Cristi Săpunaru va fi căpitanul Rapidului şi în anul centenarului! ”Inima” formaţiei din Giuleşti a semnat prelungirea pe un an cu echipa sa de suflet, a anunţat oficial clubul.

Săpunaru va îmbrăca tricoul Rapidului şi la 40 de ani

Căpitanul Rapidului, unul dintre cei mai iubiţi rapidişti din istoria clubului, şi-a prelungit contractul pe încă un sezon, urmând a juca pentru clubul nostru cel puţin până în vara anului 2024.

În vârstă de 39 de ani, Cristian Săpunaru este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul Rapidului, 164, reuşind să înscrie 14 goluri.

Crescut în galerie, 'Săpun' a venit la Rapid de la FC Naţional în 2006 şi a debutat într-o partidă cu Sliema Wanderers, din preliminariile Cupei UEFA, câştigată cu 5-0.

După două sezoane în Giuleşti, fundaşul nostru a fost transferat de puternica echipă FC Porto, acolo unde a câştigat Europa League, de trei ori titlul de campion al Portugaliei, două Cupe şi patru Supercupe ale Portugaliei.

A urmat transferul în Spania, unde a evoluat în LaLiga pentru Elche şi Real Zaragoza, apoi s-a întors în ţară, unde a jucat o finală de Cupa României cu Astra Giurgiu, după un sezon la Pandurii Târgu Jiu.

După o aventură în Turcia, la Kayserispor şi Denizlispor, Cristi a revenit la Rapid, în vara anului 2021.

  • 36 de meciuri a jucat pentru naţionala României 
  • în acest sezon, a evoluat în 37 de meciuri, înscriind 3 goluri şi oferind 2 pase de gol”, se arată în mesajul postat de Rapid.

”Sper să ducem clubul pe care îl iubesc unde îi este locul”

Cristi Săpunaru a oferit şi o primă reacţie după ce a semnat prelungirea cu formaţia din Giuleşti şi a recunoscut că este încântat să aibă şansa de a reprezenta clubul în continuare, dezvăluind că îşi propune să câştige titlul cu Rapid în sezonul viitor.

Sunt foarte fericit că voi mai juca încă un an în tricoul Rapidului, clubul pe care îl iubesc, şi mai ales în faţa celor mai frumoşi suporteri din România.

Sper ca împreună să ducem Rapidul în fruntea fotbalului românesc, acolo unde îi este locul”, a declarat căpitanul Rapidului.

Pe 5 aprilie 2024, spre finalul sezonului viitor, Cristi Săunaru va împlini vârsta de 40 de ani.

Afla mai multe despre: cristi săpunaru 

viewscnt
Articole similare