Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie în Italia după ce Napoli a câştigat primul titlu din ultimii 33 de ani! Suporterii au invadat terenul în urma remizei cu Udinese

VIDEO | Nebunie în Italia după ce Napoli a câştigat primul titlu din ultimii 33 de ani! Suporterii au invadat terenul în urma remizei cu Udinese

Serie A

Comentarii

Napoli a remizat cu Udinese în a 33-a etapă a Serie A, rezultat care i-a asigurat matematic titlul. Noua campioană a Italiei cucereşte campionatul pentru doar a treia dată în istorie şi pentru prima dată după 33 de ani.

Nebunie în Italia după ce Napoli a câştigat primul titlu din ultimii 33 de ani

Încă din startul sezonului, Napoli a reuşit să se instaleze în fotoliul de lider al Serie A, poziţie pe care a reuşit să o păstreze până la finalul stagiunii, cucerind primul titlu din ultimii 33 de ani.

Formaţia de pe stadionul Diego Armando Maradona nu mai câştigase campionatul de când o făcea alături de emblematicul fotbalist argentinian, care s-a stins din viaţă înainte de a mai vedea un triumf al echipei în Italia.

Era o certitudine de mai mult timp că Napoli va reuşi să câştige Serie A, însă echipa pregătită de Luciano Spalletti şi-a amânat singură sărbătoare, după ce a obţinut doar o remiză în ultima etapă.

Suporterii au invadat terenul în urma remizei cu Udinese

Şi în această rundă, noua campioană a Italiei a obţinut tot doar un rezultat de egalitate, dar acesta a fost de ajuns pentru a sigura că Lazio nu o mai poate prinde din urmă acum.

La 16 puncte în faţa echipei de pe locul doi, cu cinci runde rămase, în Italia s-a declanşat deja sărbătoarea napoletanilor, care au izbucnit după meciul de la Udine.

Fanii prezenţi pe stadion au invadat terenul, în timp ce în Napoli au început spectacole cu artificii, iar suporteriii au umplut străzile.

Titlul câştigat este doar al treilea din istorie pentru echipa pregătită de Luciano Spalletti, celelalte două venind cât Maradona evolua pentru club, în 1987 şi 1990.

Afla mai multe despre: napoli 

viewscnt
Articole similare