Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balaj, OUT de la CFR? Preşedintele campioanei face haz de necaz: ”În ritmul ăsta, vin înapoi în studio. I-am promis lui Varga că nu mai vorbesc de arbitraj” | EXCLUSIV

Balaj, OUT de la CFR? Preşedintele campioanei face haz de necaz: ”În ritmul ăsta, vin înapoi în studio. I-am promis lui Varga că nu mai vorbesc de arbitraj” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj a intervenit telefonic la Orange Sport după explicaţiile oferite de Kyros Vassaras în legăturile cu incidentele din ultima etapă, din perspectiva arbitrajului, şi a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că va reveni în fotoliul de expert dacă CFR Cluj o ţine tot aşa.

După cinci titluri la rând, ”hegemonia” CFR Cluj pare să fi ajuns, într-un final, la sfârşit, campioana fiind la cinci puncte de liderul Farul Constanţa cu doar patru etape rămase.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a câştigat doar un meci în play-off, cel mai accesibil, pe hârtie, pe teren propriu cu Sepsi, pierzând fiecare dintre ultimele două meciuri, cu Farul şi Rapid.

În contextul în care liderul are şi avantajul înjumătăţirii, pentru că a încheiat sezonul regular cu număr par de puncte, nu impar, ca CFR, campioana pare să aibă şanse foarte mici de a câştiga şi al şaselea titlu consecutiv.

Cristi Balaj, OUT de la CFR Cluj?

Pentru persoane din anturajul clubului din Gruia, arbitrii ar fi vinovaţi, în mare parte, pentru locul din clasament pe care îl ocupă ardelenii la momentul actual.

În aceste condiţii, Cristi Balaj a intervenit telefonic la Orange Sport, joi, pentru a comenta explicaţiile oferite de Kyros Vassaras în legătură cu fazele litigioase din ultima rundă.

Înainte de a se ajunge la analiza analizei grecului, preşedintele CFR Cluj a făcut haz de necaz şi a afirmat, mai în glumă, mai în serios că va reveni în fotoliul de expert

În ritmul ăsta, dacă tot aşa merge, vin lângă voi inapoi. Mai intâi merg la o cură, apoi mă prezint în faţa voastră”, a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Vassaras îl scoate din sărite pe preşedintele campioanei

Apoi, după ce a comentat mai multe faze de arbitraj în termeni duri la adresa lui Kyros Vassaras, oficialul din Gruia a recunoscut că nu ar mai fi trebuit să aibă astfel de intervenţii.

I-am promis domnului Varga că nu mai vorbesc de arbitraj, îmi cer scuze, dar chiar nu pot să mă abţin! M-a rugat... plus că încerc să fiu cât se poate de elegant.

Nu vreau să găsiţi un alt Balaj faţă de cel pe care l-aţi avut când eram colegi în studio. (n.r. de ce te-a rugat să nu mai comentezi arbitrajul?) Probabil s-a gândit că din cauza asta se arbitrează greşit, eu ştiu?”. a mai spus Balaj.

Întrebat dacă arbitrajele au adus-o pe CFR în situaţia de a avea şanse mai mici la titlu, Balaj a răspuns: ”Şi arbitrajele, ca să fiu corect”.

Afla mai multe despre: cristi balaj 

viewscnt
Articole similare