Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A izbucnit în plâns după schimbare, dar a primit încurajări din toate părţile: ”Va fi un jucător foarte bun al României / Bravo lui!” | EXCLUSIV

VIDEO | A izbucnit în plâns după schimbare, dar a primit încurajări din toate părţile: ”Va fi un jucător foarte bun al României / Bravo lui!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Aflat la primul meci de campionat ca titluar din acest sezon, Alin Fica (21 de ani) a fost desemnat cel mai bun jucător al CFR-ului de Dan Petrescu, în partida cu Rapid, şi a primit o multitudine de încurajări după ce a ieşit plângând din teren.

În urmă cu mai mulţi ani, când regula ”under” încă stipula că doi jucători U21 trebuie să fie pe teren din startul meciului, dar doar unul pe tot parcursul meciului, Alin Fică a fost umilit de Dan Petrescu.

”Bursucul” l-a trimis în teren pe tânărul fotbalist ca titluar, dar l-a înlocuit după doar 24 de secunde, pentru a ”fenta” regula impusă şi schimbată între timp de FRF.

Fotbalistul a ”dispărut” ultimii ani, dar a revenit la prima echipă în acest sezon, iar, luni, Dan Petrescu i-a oferit acestuia şansa de a fi titular în Giuleşti.

Alin Fică a ieşit plângând de pe teren în Rapid - CFR

Pentru Fică, ocazia a fost cu atât mai specială, în contextul în care fusese împrumutat la Rapid în perioada august - decembrie 2020, când bucureştenii încă evoluau în Liga 2.

Jucătorul de 21 de ani a livrat o prestaţie neaşteptat de bună în Giuleşti şi a primit încurajări din toate părţile, după ce a ieşit de pe teren în lacrimi.

Cristi Manea a afirmat că Fică va ajunge departe, Dan Petrescu l-a numit cel mai bun jucător al CFR-ului din meciul cu Rapid, iar Viorel Moldovan i-a lăudat prestaţia.

Vreau să îl felicit, a jucat foarte bine astăzi. Am vobit în ultimele două zile cu el, pentru că ştiam că va juca pe parte cu mine şi nu mă aşteptam să aibă o reacţie aşa bună.

Eu cred că va fi un jucător foarte bun al României”, a declarat Cristi Manea, după înfrângerea din Giuleşti.

Fică a fost cel mai bun jucător al nostru. A jucat excepţional. Nu mă aşteptam. E un câştig pentru echipă, pentru club. E câştigul nostru cel mai mare”, a spus Dan Petrescu.

Şi mie mi-a plăcut foarte mult, chiar a făcut un joc foarte bun în această seară, s-a descurcat de minune. Nu ştiu de ce plângea, poate era copleşit de emoţii la finalul jocului.

Oricum, bravo lui, chiar mi-a plăcut”, a adăugat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

”Am avut emoţii, mi-am sunat părinţii, prietenii”

Şi tânărul jucător al CFR-ului a vorbit despre prestaţia sa şi a recunoscut, din nou cu lacrimi în ochi, că este mândru că a reuşit să joace într-un astfel de meci pentru campioană.

Sunt fericit, a fost o seară frumoasă pentru mine. Pentru echipă, mai puţin. Cel mai important e să câştige echipa şi apoi fiecare jucător îşi va arăta calităţile.

Am avut emoţii un pic de dimineaţă. Mi-am sunat părinţii, prietenii. Am vrut să le şi arăt celor de aici…

Am fost aici, am jucat şi sunt bucuros de cum am jucat azi. (n.r. de ce ai plâns când ai fost schimbat?) De emoţii, mi-am văzut părinţii şi…

Am avut şi un pic de ghinion. Am avut două bare, ei au scos de pe linia porţii. Cât timp mai sunt şanse, noi luptăm, ne pregătim.

Am fost motivat cu această atmosferă, trebuie să dai tot ce ai mai bun şi să îţi ajuţi echipa. E cea mai frumoasă atmosferă din ţară.

(n.r. Dan Petrescu) A vorbit cu mine, m-a încurajat şi sper că este mulţumit de mine”, a spus Alin Fică, în urma înfrângerii cu Rapid.

Afla mai multe despre: alin fică 

viewscnt
Articole similare