Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să intrăm în competiţie cu altcineva... ne-ar părea rău. Ne convine ce ştim”. Şucu speră că Becali nu se va retrage de la FCSB | EXCLUSIV

”Să intrăm în competiţie cu altcineva... ne-ar părea rău. Ne convine ce ştim”. Şucu speră că Becali nu se va retrage de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după ce Gigi Becali a anunţat că se va retrage de la FCSB, Dan Şucu a recunoscut că speră că latifundiarul se va răzgândi şi va rămâne în fotbal, întrucât şi-ar dori să se dueleze cu el în continuare.

FCSB a reuşit o victorie de zile mari în această etapă, cu Universitatea Craiova, dar Gigi Becali încă ar dori să se retragă de la club, din pricina incidentelor de la derby-ul cu Rapid.

Latifundiarul deja a cedat clubul, punându-l pe numele surorii sale, dar nu va fi definitiv retrasn până când nu va primi suma de 25 de milioane de euro pe care o cere pentru echipă.

”Să intrăm în competiţie cu altcineva... ne-ar părea rău. Ne convine ce ştim”.

Aşadar, mai există şanse ca acesta să se răzgândească, mai ales că ameninţă constant că se retrage din fotbal, deşi nu a dus ieşirea la fel de departe până acum.

Invitat în studioul Orange Sport la câteva zile în urma derby-ului, Dan Şucu a recunoscut că, deşi nu i se pare normal comportamentul lui Becali, nu doreşte ca acesta să se retragă din fotbal.

Partonul Rapidului l-a luat peste picior pe omologul său de la FCSB, sugerând subtil că intervenţiile lui Becali la echipă sunt un avantaj pentru rivale, motiv pentru care doreşte ca acesta să continue.

Şucu speră că Becali nu se va retrage de la FCSB

Am spus totdeauna că mi-ar displăcea ca dânsul să nu rămână în fotbal. (n.r. dar e normal discursul lui Burleanu la adresa lui Becali?) E un răspuns care are legătură directă cu cauza.

A fost un mod extrem de agresiv de expirmare, nu te poţi aştepta ca la agresivitate să primeşti întotdeauna calmitate pe partea cealaltă. Nu te poţi aştepta.

Câteodată o primeşti, câteodată, dacă dai un pumn, poţi să şi primeşti un pumn înapoi. Nu dacă dai o palmă, să ţi se ofere al doilea obraz.

Nu, nu (n.r. nu ar vrea să plece Becali din fotbal), de abia am început să ne cunoaştem. Mie nu îmi plac schimbările peste noapte. De abia am început să îl cunoaştem pe domnul Becali.

Şi acum să intrăm în competiţie cu altcineva... ne-ar părea rău. (n.r. ar putea veni un management mai bun, mai periculos) Ce-oi fi vrut să spun eu mai devreme?

(n.r. deci vă convine) Ne convine ce ştim. Ce nu ştim nu ne convine”, a declarat Dan Şucu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare