Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie furibundă în direct la adresa lui Kovacs, după decizia luată în Craiova - FCSB: ”Mai am puţin şi plec. E absurdă discuţia” | VIDEO EXCLUSIV

Reacţie furibundă în direct la adresa lui Kovacs, după decizia luată în Craiova - FCSB: ”Mai am puţin şi plec. E absurdă discuţia” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul orange Sport în urma derby-ului Universitatea Craiova - FCSB, încheiat 1-2, Emil Grădinescu a avut o reacţie furibundă la adresa lui Istvan Kovacs, fiind de părere că centralul a acordat primul penalty al oltenilor fără a fi sigur că trebuia dictată lovitura de la 11 metri.

FCSB a reuşit să obţină o victorie de zile mari în derby-ul cu Universitatea Craiova, dar a făcut-o cu mari emoţii, după ce a comis două penalty-uri în ultimele minute.

Din fericire pentru roş-albaştri, primul dintre acestea a fost irosit de Andrei Ivan, cu câteva zeci de secunde înainte ca vicecampioana să puncteze pentru 2-0.

”Dai un penalty când ştii 100% că e penalty. Ăsta e 100% penalty?”

În opinia lui Emil Grădinescu, ”s-a făcut dreptate” prin ratarea căpitanului Universităţii, întrucât Istvan Kovacs nici nu ar fi trebuit să dicteze acea lovitură de la 11 metri.

Comentatorul a explicat că, după ce a analizat reluările, nu vede cum de a putut arăta arbitrul spre punctul cu var, având o reacţie furibună la adresa sa.

Reacţie furibundă în direct la adresa lui Kovacs

Bă, vrei să îţi spun ceva? Eu zic că s-a făcut dreptate. Pentru că ăla nu a fost penalty, eu zic că nu a fost penalty. Nici nu s-a dus la VAR.

Eu am convingerea următoare: mingea îl loveşte pe Cristea în braţul drept. Ulterior, e posibil să îi atingă şi mâna stângă, e posibil, eu aşa văd faza, dar atunci nu se pune.

Părerea mea e următoarea. Se pun două întrebări. Dacă a atins mingea cu mingea dreaptă. A doua, dacă nu cumva a atins-o şi cu mâna stângă.

Dacă o atinge cu dreapta, este lipită, se vede clar. Dacă există cumva un contact şi cu mâna stângă, ceea ce nu e clar, oricum nu mai contează pentru că este o minge care ricoşează din corp în mână.

Eu văd clar că mâna dreaptă e lipită şi, în cel mai rău caz, dacă atinge şi mâna stângă, nu e penalty, pentru că e o minge care ricoşează din corp.

Staţi, mă, puţin, e absurdă discuţia, mai am puţin şi plec. Ascultaţi-mă puţin, dai un penalty pe care nu îl vezi, nu îl vezi nici de aici.

Dai un penalty când ştii 100% că e penalty. Ăsta e 100% penalty? Astea nu sunt imagini clare?”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare