Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce obiect a putut să îi scape din jambieră lui Markovic în mijlocul derby-ului cu FCSB. Imagini inedite de pe marginea terenului

VIDEO | Ce obiect a putut să îi scape din jambieră lui Markovic în mijlocul derby-ului cu FCSB. Imagini inedite de pe marginea terenuluigalerie foto
Comentarii

În mijlocul primei reprize a derby-ului cu FCSB, lui Jovan Markovic (22 de ani) i-a zburat una dintre apărătoare, după ce s-a întins după un balon. Pe aceasta se afla o poză cu chipul bunicii atacantului, care l-a crescut de mic pe acesta.

VIDEO | Ce obiect a putut să îi scape din jambrieră lui Markovic în mijlocul derby-ului cu FCSB

Titular în derby-ul cu FCSB, Jovan Markovic a intrat în teren mai motivat ca oricând, dornic să se zbată şi să se lupte pentru fiecare balon, demonstrând o atitudine adecvată încă din primul minut.

În jur de minutul 30, atacantul Universităţii Craiova se afla în pressing în marginea careului advers şi a fost la un pas de a îi ”sufla” mingea lui Iulian Cristea, trimis în primul 11 în locul indisponibilului Joonas Tamm.

Markovic s-a întins după minge, dar nu a putut să o prindă înainte ca aceasta să iasă din teren, dar încercarea sa l-a făcut să îşi ”piardă” una dintre apărătoare pe marginea terenului.

Pe imagini, se poate vedea că acea apărătoare poartă chipul bunciii lui Jovan Markovic, femeia care l-a crescut pe ”tricolor”, dar care s-a stins din viaţă, din păcate, în urmă cu un an şi jumătate.

Pe lângă apărătoarele la comandă făcute cu chipul femeii, jucătorul de 22 de ani o mai poartă pe aceasta cu el şi pe piele, având un tatuaj pe coapsă cu faţa sa.

Afla mai multe despre: jovan markovic 

viewscnt
Articole similare