Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kim Rasmussen, dezamăgit după înfrângerea cu Vipers: ”Nu sunt deloc satisfăcut, ne-au dat o lecţie”. Rapid deja priveşte spre sezonul viitor

Kim Rasmussen, dezamăgit după înfrângerea cu Vipers: ”Nu sunt deloc satisfăcut, ne-au dat o lecţie”. Rapid deja priveşte spre sezonul viitor

Handbal

Comentarii

Rapid a pierdut meciul tur din sferturile Champions League, de pe teren propriu, cu Vipers, scor 25-31. Antrenorul echipei, Kim Rasmussen, a oferit o primă reacţie în urma partidei şi a recunocut că el şi echipa sa deja privesc spre sezonul viitor.

Rapid a pierdut meciul tur din sferturile Champions League, cu Vipers, echipa care a câştigat ultimele două ediţii ale competiţiei, scor 25-31, la Bucureşti.

Campioana en-titre a României, care a pierdut titlul în faţa lui CSM Bucureşti în actuala ediţie a campionatului, deja priveşte spre sezonul viitor, nemaicrezând în şansele unei reveniri.

Antrenorul Kim Rasmussen a recunosut, în urma înfrângerii, că este dezamăgit de prestaţia echipei sale şi că îşi face planurile pentru stagiunea care urmează, când va ţinti turneul Final Four.

Rapid deja priveşte spre sezonul viitor, după înfrângerea cu Vipers

”(n.r. dacă Rapid a făcut greşeli în acest meci) Da, trebuie să spunem că, dacă ne uităm la statistici, putem vedea asta. Am jucat împotriva unei echipe despre care ştiam dinainte că orice mică greşeală pe care o facem ne va costa.

Ne-au dat o lecţie bună astăzi despre concentrare, nu că fetele noastre nu au fost concentrate, dar ele au avut mare grijă de minge. Puteam să fim mai buni, dar a fost foarte greu de la început, am fost tot timpul în urmărirea lor şi uneori devine frustrant acest lucru.

Fetele au încercat, dar am primit o lecţie bună. Trebuie să spun că nu sunt deloc satisfăcut, trebuie să îmbunătăţim asta, am vorbit despre asta, am lucrat asta, trebuie să avem mai multă grijă de minge, trebuie să avem mai multă grijă la emoţiile noastre.

Ne-am creat ocazii, dar sunt câteva mici detalii la care trebuie să lucrăm, să ne concentrăm la ele. Să sperăm că vom face paşi mici, iar săptămâna viitoare să se vadă o diferenţă, pentru că obiectivul nostru este să câştigăm meciul.

Cred că e loc de progres. Vipers joacă la fel de trei ani, dar noi putem să ne îmbunătăţim. Trebuie să învăţăm din asta, să ne întoarcem la antrenamente, să fim inteligenţi, mai buni.

”Cu siguranţă este o dezamăgire, dar sunt fericit de modul în care s-au luptat”

Putem forţa pentru mai mult în sezonul viitor, dar astăzi… cu siguranţă că este o dezamăgire, dar sunt fericit de modul în care s-au luptat timp de 60 de minute, pentru că altfel diferenţa ar fi putut să fie cu uşurinţă mai mare, dar ar fi putut fi şi mai mică.

Întotdeauna se poate în sport, orice este posibil aici. În handbal, 4 goluri pot fi recuperate în 3 minute. Dar trebuie să ne îmbunătăţim faţă de azi, să mergem acolo cu altă atitudine, obiectivul nostru este să câştigăm, dar nu îmi aduc aminte ultima dată când ele au pierdut acasă, deci va fi o provocare.

Fanii noştri au fost incredibili, pentru ei, pentru club, pentru noi trebuie să mergem acasă şi să ne îmbunătăţim, fiecare dintre noi, pentru a putea să ne dezvoltăm şi pentru a vedea ce putem face în restul sezonului în campionat.

Şi pentru sezonul viitor poate să putem să facem mai mult în Liga Campionilor, să forţăm pentru Final 4. Ne luptăm până la sfârşit, până când este gata. Trebuie să ne concentrăm pe noi şi să vedem ce putem face pentru a ne îmbunătăţi”, a declarat Kim Rasmussen, după înfrângerea cu Vipers.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare