Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Situaţia e neagră. Aş vrea să renunţ, să plec, să nu mai văd pe nimeni”. Antrenorul unei echipe de tradiţie din România, distrus după ultimul rezultat

”Situaţia e neagră. Aş vrea să renunţ, să plec, să nu mai văd pe nimeni”. Antrenorul unei echipe de tradiţie din România, distrus după ultimul rezultat

Fotbal intern

Comentarii

Ripensia Timişoara a fost învinsă, în ultimul său meci din acest sezon, de ultima clasată din grupa B a play-out-ului Ligii 2, Unirea Constanţa, scor 0-2. ”Lanterna roşie” pierduse ultimele două meciuri cu acelaşi scor, 0-9, cu Progresul Spartac şi FC Braşov.

După 17 ani în Liga 2, Ripensia Timişoara a retrogradat. Formaţia bănăţeană îşi aflase soarta de mai mult timp, dar nici nu a putut să îşi încheie cu onoare sezonul.

În ultimul meci pe care avea să îl dispute în actuala stagiune, Ripensia a făcut deplasarea la Clinceni, pentru a o înfrunta pe Unirea Constanţa, ultima clasată din eşalonul secund.

”Situaţia e neagră. Aş vrea să renunţ, să plec, să nu mai văd pe nimeni”

Dobrogenii câştigaseră numai patru meciuri în acest sezon, ultimul în noiembrie, şi pierduseră ultimele 10 meciuri la rând, ultimele două cu scorul de 0-9.

Însă cei de la Unirea Constanţa au reuşit să se impună cu 2-0 împotriva formaţiei din Timişoara, pe care ar mai putea-o întrece până la finalul stagiunii, întrucât mai au un meci de disputat.

Rezultatul l-a distrus pe Iulian Munteanu, preparatorul fizic al Ripensiei, care a fost principal de conjunctură la meciul cu Unirea Constanţa.

Acesta a recunocut că jocul urmărit îl face să vrea să ia lumea în cap şi să plece şi a punctat că este uşurat doar pentru că totul a luat sfârşit.

Iulian Munteanu, distrus după Unirea Constanţa - Ripensia Timişoara 2-0

Situaţia este neagră pentru mine în momentul de faţă. Ce o să se întâmple pe viitor o să vedem. Eu unul aş vrea să renunţ, să plec, să nu mai văd pe nimeni.

Acesta e sentimentul pe care îl am eu în momentul de faţă. Secătuit de puteri, într-un fel mă bucur că s-a terminat, pentru că am trecut de la agonie la extaz.

Am avut momente în care am avut speranţe, în care am jucat bine, şi momente când pierdem cum am pierdut astăzi şi chestia asta te dărâmă.

Probabil va trebui să treacă un pic de timp, să ne putem găsi puterea în a continua şi să vedem. Trebuie să gândim foarte bine ce vom face pe viitor, indiferent de situaţie.

Jucători tineri, jucători maturi…” a declarat Iulian Munteanu, după înfrângerea cu Unirea Constanţa.

Afla mai multe despre: ripensia 

viewscnt
Articole similare