Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Flavius Stoican, şocat de înfrângerea lui FC Botoşani cu Petrolul: ”Chiar nu îmi găsesc cuvintele”. Ce l-a nemulţumit pe tehnician

Flavius Stoican, şocat de înfrângerea lui FC Botoşani cu Petrolul: ”Chiar nu îmi găsesc cuvintele”. Ce l-a nemulţumit pe tehnician

FC Botoșani

Comentarii

Prezent la flash-interviu după înfrângerea dramatică suferită împotriva Petrolului Ploieşti, Flavius Stoican a recunoscut că a fost şocat că echipa sa a ajuns să piardă confruntarea de pe Ilie Oană, dezvăluind că a fost nemulţumit că jucătorii săi nu au reuşit să obţină măcar remiza.

Petrolul Ploieşti a reuşit să îşi asigure locul pentru sezonul viitor al Superligii, după ce a învins-o dramatic pe FC Botoşani, scor 1-0, în prelungirile duelului din a şasea etapă a Superligii.

Moldovenii au fost mai periculoşi pe parcursul confruntării, dar au pierdut din cauza unui penalty stupid comis de Pius în prelungiri, în urma unei lovituri aplicate lui Papp.

”Chiar nu îmi găsesc cuvintele”

Prezent la flash-interviu în urma meciului, Flavius Stoican a afirmat că îşi găseşte cu greu cuvintele după un astfel de joc, pe care consideră că echipa sa nu ar fi trebuit să îl piardă.

Antrenorul a fost nemulţumit că Botoşani nu a obţinut măcar un punct, dar a a punctat că echipa încă are şanse la barajul de Conference League şi că încă munceşte în acest sens.

Flavius Stoican, şocat de înfrângerea lui FC Botoşani cu Petrolul

Chiar nu îmi găsesc cuvintele. De ce? Pentru că... ok, vreau să felicit echipa gazdă, pentru că au câştigat aceste trei puncte, dar parcă, cel puţin în a doua repriză, am fost echipa care a avut iniţiativa.

Nu ne puseseră probleme, dar, până la urmă, trebuie să ridicăm capul, pentru că şi noi am avut meciuri pe care le-am câştigat în ultimul minut. Păcat pentru muncă, pentru dorinţă, ne doream să câştigăm această partidă.

Cred că s-a văzut că noi am fost echipa care a avut iniţiativa, dar fotbalul se joacă pe goluri şi îi felicit pe cei de la Petrolul pentru victorie. Ne-am dorit să marcă goluri, chiar dacă nu am reuşit.

Nu am ce să le reproşez (n.r. jucătorilor), dar trebuie să învăţăm ca în situaţii în care scorul se duce spre 0-0, chiar dacă ai iniţiativa, trebuie să fii atent şi să nu pleci fără punct, mai ales în ultimele minute.

Nu am văzut de pe bancă, dar probabil că a fost (n.r. penalty), dacă s-a verificat şi VAR-ul, a fost. Da, clar (n.r. mai sunt şanse pentru Europa), nu am pierdut nimic, putem şi noi la fel de bine să câştigăm meciul următor.

Trebuie să ne refacem, să credem în şansele noastre şi să sperăm că o să fim echipa care se va bate la baraj pentru Europa. Şeroni a ieşit cu ruptură musculară, cred, din ce mi-a zis, dar trebuie un control şi ne vom da seama în perioada următoare”, a spus Stoican, după înfrângerea cu Petrolul.

Afla mai multe despre: flavius stoican 

viewscnt
Articole similare