Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia mai are de aşteptat! Târgoviştenii sperau să fi revenit deja pe propriul teren, dar ”exilul” continuă. Unde se dispută meciul cu Petrolul

Chindia mai are de aşteptat! Târgoviştenii sperau să fi revenit deja pe propriul teren, dar ”exilul” continuă. Unde se dispută meciul cu Petrolul

Chindia Targoviste

Comentarii

Deşi ar fi trebuit să revină până acum la Târgovişte, Chindia încă nu poate juca pe propriul teren, după patru ani de aşteptare. Partida cu Petrolul Ploieşti, din a şase etapă a play-out-ului Superligii, se va juca chiar pe Ilie Oană.

Lucrările la stadionul Eugen Popescu au început chiar în 2019, anul în care Chindia Târgovişte a reuşit să promoveze în prima divizie, iar acestea de abia ar fi luat sfârşit în urmă cu scurt timp.

La începutul primăverii, a fost anunţat că arena este gata şi că echipa pregătită de Toni Petrea poate să revină, într-un final, pe propriul teren, pe care nu a mai evoluat de patru ani.

Preşedintele Marcel Ghergu anunţase că speră ca până la finalul lunii aprilie să poată fi gata stadionul pentru Chindia, dar echipa dâmboviţeană încă mai are de aşteptat.

Chindia mai are de aşteptat

Sursele Orange Sport au dezvăluit că următorul meci de pe teren propriu al târgoviştenilor, cel cu Petrolul Ploieşti, se va disputa chiar pe stadionul Ilie Oană.

Această decizie este un semn clar că, de fapt, Chindia încă nu poate reveni pe Eugen Popescu, iar ironia ar putea face ca târgoviştenii să se întoarcă pe propriul teren de abia în Liga 2.

Aflată pe loc de baraj, dacă formaţia pregătită de Toni Petrea nu apucă să joace pe noul stadion în acest sezon şi retrogradează, atunci o să fi petrecut în Superligă fix cele patru sezoane în care nu şi-a putut folosi stadionul.

Târgoviştenii, în pericol de a retrograda

Au existat tot felul de probleme cu renovarea arenei Eugen Popescu, iar la un moment dat au apărut în spaţiul public imagini îngrijorătoare cu una dintre tribune, care era construită în jurul unei case.

Gluma s-a îngroşat pentru Toni Petrea şi jucătorii săi după rezultatele de până acum din această etapă, în contextul în care Chindia a fost învinsă de U Craiova 1948, iar FC Argeş a câştigat cu CS Mioveni.

Piteştenii au urcat deasupra UTA-ei, care încă nu a jucat în această rundă, şi s-au apropiat la doar două puncte de târgovişteni, în timp ce şi arădenii s-ar putea apropia la o lungime de Chindia.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare