Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Exod” la Rapid! Şucu a confirmat că mai mulţi fotbalişti urmează să plece din Giuleşti: ”E un club cu presiune” | EXCLUSIV

”Exod” la Rapid! Şucu a confirmat că mai mulţi fotbalişti urmează să plece din Giuleşti: ”E un club cu presiune” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Dan Şucu a oferit ultimele detalii despre pregătirile Rapidului pentru următorul sezon şi a confirmat că mai mulţi jucători urmează să plece din Giuleşti. Patronul a dezvăluit că încă se evaluează care va fi mai exact viitorul fiecăruia.

După un început foarte bun de sezon, Rapid încheie stagiunea fără să fi atins vreun obiectiv important, în afară de cel de a se califica în play-off. Giuleştenii nu au trecut de grupele Cupei României şi au şanse minime de a prinde cupele europene graţie campionatului.

Aşadar, conducătorii clubului deja se gândesc la noul sezon, sezon în care Rapid va dispune de un buget de salarii cu 50% mai mare, conform spuselor lui Dan Şucu.

”E un club cu presiune”

Mai mulţi fotbalişti de valoare vor sosi la Bucureşti, însă şi mai mulţi vor pleca, în contextul în care lotul lui Adi Mutu este unul destul de numeros, cu mai mulţi fotbalişti care nu prind multe minute şi care s-ar afla pe lista neagră.

Invitat în studioul Orange Sport, Dan Şucu a confirmat că şefii din Giuleşti sunt în procesul de a decide ce jucători vor pleca mai exact, mai ales că şapte sau opt urmează să rămână liberi de contract.

”Exod” la Rapid

E un club cu presiune aici. Evident că şi presiunea pusă de galerie, şi presiunea pusă de stadion, de suporteri... să nu vă înhcipuiţi că noi, dacă nu vorbim şi nu dezbatem lucrurile în public, nu avem o grămadă de discuţii în intern, cu ce avem de făcut mai departe şi în evalurările pe care le facem, ce se va întâmpla cu fiecare.

E momentul în care... acum se decide, fiecare jucător, în ce măsură rămâne, i se prelungeşte contractul, nu i se prelungeşte contractul, vine altcineva, rămâne cel care este acum.

(n.r. câţi jucători sunt la final de contract) Trebuie să vorbiţi cu Nico (n.r. Daniel Niculae)... în jur de şapte-opt. Se evaluează totdeauna prelungirea contractului. Bine, şi cei care mai au un an sau doi ani... se discută de prelungirea pe încă un an sau nu, pe doi ani sau nu.

E perioada în care evaluările sunt cât se poate de temeinice, pentru că într-o perioadă de genul ăsta, un jucător... tot timpul trebuie să joace bine, dar într-o perioadă de genul ăsta trebuie să joace cel mai bine”, a declarat Dan Şucu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan şucu 

viewscnt
Articole similare