Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene incredibile la Ploieşti! Petrolul a sărbătorit menţinerea în Superligă precum câştigarea unui trofeu. Bucurie mare pe Ilie Oană

VIDEO | Scene incredibile la Ploieşti! Petrolul a sărbătorit menţinerea în Superligă precum câştigarea unui trofeu. Bucurie mare pe Ilie Oană

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a reuşit să câştige în prelungiri partida cu FC Botoşani, scor 1-0, rezultat care a asigurat menţinerea prahovenilor în Superligă. Imediat după fluierul final, o bucurie imensă a izbucnit în rândul jucătorilor pregătiţi de Florin Pîrvu, uşuraţi că şi-au atins obiectivul cu trei etape rămase.

VIDEO | Scene incredibile la Ploieşti! Petrolul a sărbătorit menţinerea în Superligă precum câştigarea unui trofeu

Petrolul Ploieşti va evolua în Superligă şi în sezonul viitor, după ce a învins-o pe FC Botoşani în a şasea etapă a play-out-ului şi şi-a asigura matematic menţienerea în primul eşalon.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Constantin Budescu, la, practic, ultima fază, de la punctul cu var, datorită unui penalty câştigat de Papp, în urma unei lovituri în figură primite de la Pius.

Imediat ce arbitrul a fluierat pentru final, în rândul prahovenilor a izbucnit o bucurie imensă, aceştia fiind uşuraţi că au reuşit să îşi atingă obiectivul, adică salvarea de la retrogradare.

Cu trei etape rămase, ”lupii galbeni” nu mai pot ajunge matematic nici pe loc de baraj, dar încă au şanse la celălalt baraj, anume cel pentru Conference League.

Jucătorii şi stafful Petrolului s-a bucurat alături de galerie în urma triumfului cu FC Botoşani şi deja vor privi către următorul sezon în Superligă, în care vor avea obiective mai măreţe, sub comanda noului patronat.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare