Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rareş Ilie, revenire şoc în Superligă! Echipa cu pretenţii la titlu plănuieşte transferul: ”E un jucător foarte bun” | EXCLUSIV

Rareş Ilie, revenire şoc în Superligă! Echipa cu pretenţii la titlu plănuieşte transferul: ”E un jucător foarte bun” | EXCLUSIV

Transferuri

Comentarii

La doar un an după plecarea de la Rapid, Rareş Ilie (20 de ani) ar putea fi foarte aproape de revenirea în Giuleşti. Primul sezon în afara ţării a fost unul extrem de dificil pentru român, care a fost tras pe linie moartă şi la Nice, şi la Maccabi Tel Aviv.

Rapid a reuşit să dea lovitura pe piaţa transferurilor vara trecută, după ce l-a vândut pe Rareş Ilie lui OGC Nice pentru cinci milioane de euro, cea mai mare sumă obţinută vreodată de club, egalând recordul stabilit în momentul plecării lui Cristi Săpunaru la Porto.

Dorit insistent de tehnicianul Lucien Favre, tânărul fotbalist a primit destul de multe şanse în primele meciuri pe Coasta de Azur, dar nu a reuşit să facă faţă şi a ajuns să piardă echipa.

”Ăla e un jucător foarte bun”

Împrumutat la Maccabi Tel Aviv în iarnă, după ce a fost tras pe linie moartă în Franţa, Ilie nu a reuşit să se impună nici în Israel, iar în vară s-ar putea pregăti pentru revenirea la Rapid.

Dan Şucu a dezvăluit că giuleştenii vor dispune de un buget de salarii semnificativ mai mare, în timp ce mai mulţi jucători vor fi lăsaţi să plece la finalul acestui sezon.

În acest context, Rapid şi-ar putea permite salariul fotbalistului, iar Bogdan Cosmescu a speculat că acesta s-ar putea întoarce, mai ales că Mutu are mare nevoie de jucători ”under”.

Rareş Ilie, revenire şoc în Superligă?

 

Nu vreau să jignesc pe nimeni, nu sunt eu specialistul, dar ce mi se pare mie, ce văd eu după atâţia ani, mi se pare că Rapid are cel mult trei-patru oameni cu care se poate continua.

Onea e unul dintre ei, după părerea mea, Kait e celălalt, portarul Horaţiu Moldovan, deşi şi el a început să cam greşească. Pe altul nu îl văd să poţi să contribui cu el şi să vrei să mai faci un pas, adică să te baţi pentru titlu.

(n.r. Ioniţă?) Nu mi se pare că poate mai mult. (n.r. Sefer şi Pănoiu pierd dreptul U21?) Pănoiu cred că mai rămâne, Sefer nu. Îi exclud de aici pe ăştia 'under'. Îl aduc pe Rareş Ilie, probabil, înapoi.

Aşa văd eu. Şi ăla e un jucător foarte bun. Probabil se va întoarce, eu aşa văd. Nu văd alt jucător de care să zici <<bă, cu ăsta începem să tragem mai sus>>. Nu văd altul.

Emmers m-a dezamăgit... mie nu îmi place Dugandzic, e lent”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rareş ilie 

viewscnt
Articole similare