Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu a confirmat că doi jucători de bază ai CFR-ului au fost la un pas de bătaie! De cine e vorba şi cum a reacţionat antrenorul: ”Îmi plac chestiile astea”

Petrescu a confirmat că doi jucători de bază ai CFR-ului au fost la un pas de bătaie! De cine e vorba şi cum a reacţionat antrenorul: ”Îmi plac chestiile astea”

CFR Cluj

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Rapid, Dan Petrescu (55 de ani) a recunoscut că doi jucători de la CFR Cluj, Andrei Burcă (30 de ani) şi Karlo Muhar (27 de ani) au fost la un pas de bătaie la un antrenament.

La unul dintre antrenamentele de săptămâna trecută ale campioanei CFR Cluj, Andrei Burcă şi Karlo Muhar au fost la un pas de bătaie, după ce au intrat într-un conflict.

Cei doi s-au certat, dar nu au ajuns la o altercaţie, conform spuselor lui Dan Petrescu, care susţine că nu a fost deloc deranjat de incident, ba chiar din contră.

”Mie îmi plac chestiile astea”

”Bursucul” a afirmat că astfel de evenimente sunt uzuale la orice echipă şi a punctat că îi plac ”chestii astea”, întrucât arată că fotbaliştii au personalitate şi sunt implicaţi.

Petrescu a dezvăluit că şi el ajungea în astfel de situaţii pe vremuri, la echipa naţională, când se certa cu Gică Hagi şi Gică Popescu la antrenamente, înainte de a se împăca în cameră.

Petrescu a confirmat că Burcă şi Muhar au fost la un pas de bătaie

N-au avut o altercaţie. Nu a fost o altercaţie, a fost o ceartă. În niciun caz nu s-au bătut, nu s-au atins, nici măcar nu s-au apropiat.

I-am lăsat să vorbească pentru că mie îmi plac chestiile astea. Să văd că jucătorii vor, aveau păreri diferite. A avut fiecare ce a avut de zis, după care antrenamentul a continuat.

Asta arată să fii o echipă, pentru că dacă nu-ţi pasă, taci din gură şi stai, dar doi jucători cu personalitatea lui Muhar şi Burcă, normal, au ceva de zis mereu

(n.r. dumneavoastră vă pierdeaţi cumpătul?) Mereu. Hagi şi Popescu sunt martori. Cu ei mă certam mereu. Ne certam grav, dar stăteam în cameră şi ‘gata, a trecut. Asta e viaţa’.

Nu erau certuri cum sunt astăzi, erau mult mai grave. Noi eram toţi învingători, cu mentalitate, şi la antrenamente nu acceptam să pierdem. La orice echipă se întâmplă.

Dar cred că s-a accentuat la noi. Mi se pare că e ceva normal. Nu sunt de acord când sar unul la altul, atunci trebuie să intervină antrenorul”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Rapid.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare