Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Scandal în vestiarul CFR-ului. Scos din minţi de Petrescu şi Varga, fotbalistul şi-a reziliat contractul cu ardelenii

BREAKING | Scandal în vestiarul CFR-ului. Scos din minţi de Petrescu şi Varga, fotbalistul şi-a reziliat contractul cu ardeleniigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este tot mai departe de titlu în Superligă, iar în această săptămână a mai ratat un obiectiv. Echipa lui Dan Petrescu a pierdut, scor 0-3, pe terenul lui Sepsi şi a fost eliminată din semifinalele Cupei României.

CFR Cluj are mari probleme în finalul acestui sezon, iar ardelenii pot încheia stagiunea fără niciun trofeu. Cu cinci etape rămase de disputat până la finalul campionatului, echipa pregătită de Dan Petrescu este la patru puncte în spatele liderului Farul Constanţa, iar din Cupa României a fost deja eliminată.

Pe lângă problemele legate de rezultate, campioana României întâmpină dificultăţi şi în cadrul lotului. După ce i-a pierdut pe Roger şi pe Malele, în ultimele două luni, CFR Cluj a rămas acum şi fără un al treilea fotbalist. Conform fanatik.ro, Jean Claude Billong şi-a reziliat contractul cu deţinătoarea titlului în Superligă.

  • 500 de mii de euro valorează Billong, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Nemulţumit de statutul său de rezervă, fundaşul central şi-a încheiat prematur contractul scadent în vara anului urmtător. Deşi a bifat un meci în actuala stagiune din Ligue 1, pentru Clermont, fotbalistul de 29 de ani n-a fost folosit deloc în Superligă de Dan Petrescu. Jean Claude Billong a bifat doar trei meciuri pentru CFR Cluj în actualul sezon, toate trei în Cupa României.

Astfel, fundaşul camerunez şi-a reziliat deja contractul cu ardelenii. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare