Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie în direct a lui Mihai Stoica după conferinţa şefului CCA: ”Habar n-am de fotbal. Sunt un imbecil notoriu, un prost şi ar trebui să mă las. A făcut lumină Vassaras” | EXCLUSIV

Prima reacţie în direct a lui Mihai Stoica după conferinţa şefului CCA: ”Habar n-am de fotbal. Sunt un imbecil notoriu, un prost şi ar trebui să mă las. A făcut lumină Vassaras” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Kyros Vassaras a susţinut, joi, o conferinţă de presă în care a analizat mai multe faze de arbitraj din fotbalul românesc, printre care şi pe cele din meciul Rapid - FCSB 1-0, unde oaspeţii au solicitat nu mai puţin de trei cartonaşe roşii.

Derby-ul Rapid - FCSB, scor 1-0, a provocat un scandal imens în fotbalul românesc, din cauza deciziilor de arbitraj luate de brigada condusă de la centru de Horaţiu Feşnic. 

Joi, în cadrul unei conferinţe-eveniment ce a avut loc la Casa Fotbalului, Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), a vorbit şi despre decizile de arbitraj de la ”masacrul din Giuleşti”, aşa cum a denumit Mihai Stoica recentul derby bucureştean.

Mihai Stoica: ”Habar n-am de fotbal. Sunt un imbecil notoriu, un prost şi ar trebui să mă las. A făcut lumină Vassaras. În România, Gigi Becali trimite mesaje şi îşi cere iertare” | EXCLUSIV

Invitat în studioul Orange Sport, oficialul celor de la FCSB a reacţionat cu privire la comentariile făcute de şeful arbitrajului românesc şi a făcut o paralelă între modul în care au fost sancţionate faulturile grosolane de la Rapid - FCSB şi cele de la meciul AEK Atena - PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, din campionatul Greciei.

De asemenea, Mihai Stoica a dat exemple din Grecia, ţara de origine a lui Vassaras, şi cu privire la presiunea care este pusă acolo de patronii de cluburi pe arbitri şi cea din România.

”M-am uitat la ultimul meci al lui Răzvan Lucescu, din Grecia, AEK-PAOK. În min 7:42, este o intrare aproape identică ca cea a lui Grigore cu Compagno, un arbitru neamţ este chemat la VAR, se uită şi acordă roşu. Scor final 4-0 pentru AEK.

Consider că am fost umiliţi în această conferinţă-maraton. Dacă ăsta nu este roşu, eu sunt un imbecil notoriu. Habar n-am de fotbal. Sunt în fotbal de 30 de ani, mă uit la fotbal de 50 de ani, dar sunt un prost şi ar trebui să mă las. A făcut lumină în ţara asta Vassaras şi ne explică tuturor.

A fost o demonstraţie de forţă. Că suntem pe Olimp şi vă văd mici pe toţi, ce vreau eu, aia fac. Acum, vă dau explicaţii ca să vă iau peste picior, negând evidenţa. 

A zis că sunt presiuni. Aici sunt presiuni? În Grecia sunt presiuni, unde umblă patronii cu pistoalele la ei. Nu în România, unde Gigi Becali trimite mesaje şi dup-aia trimite mesaje şi îşi cere iertare”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Nu este prima dată când Mihai Stoica are o reacţie acidă la adresa lui Kyros Vassaras. Acesta s-a enervat şi la începutul sezonului, atunci când a ţinut un discurs-manifest în direct la Orange Sport după ce a aflat explicaţiile Comisiei Centrale a Arbitrilor cu privire la un alt meci cu scandal din actuala stagiune.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicavassaras 

viewscnt
Articole similare