Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Meme Stoica a răbufnit după conferinţa de presă a lui Kyros Vassaras: ”Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta”

Meme Stoica a răbufnit după conferinţa de presă a lui Kyros Vassaras: ”Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta”

FCSB

Comentarii

Meme Stoica a răbufnit pe Facebook după conferinţa de presă susţinută de Kyros Vassaras - preşedintele CCA.

Kyros Vassaras a ţinut o coferinţă de presă maraton, în care a încercat să explice toate fazele litigioase din acest sezon.

Printre ele, şi cele de la Rapid - FCSB, care au produs multă nemulţumire în tabăra echipei lui Gigi Becali.

Meme Stoica se simte sfidat de Kyros Vassaras

Preşedintele CCA a explicat într-o conferinţă de presă că, la Rapid - FCSB, nu se impunea cartonaş roşu în niciuna dintre fazele aduse în discuţie de oaspeţi.

De asemenea, Vassaras susţine că nu simte nevoia să-şi dea demisia din funcţia pe care o deţine, după ce mai multe voci din fotbalul românesc i-au cerut să plece.

Argumentele lui Kyros Vassaras l-au enervat pe Meme Stoica. Într-o postare pe contul său de Facebook, managerul general al FCSB-ului spune că Vassaras pur şi simplu sfidează pe toată lumea:

”Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta. Nu ştiu cum se spune “intangibilitate” în limba greacă. Dar nu trebuie să ştiu. Trebuie să simt”, a scris Meme Stoica pe contul său de Facebook.

Cum a comentat Vassaras fazele de la Rapid - FCSB

Primul fault contestat de oficialii FCSB-ului a fost cel din minutul 4, când Onea a intrat prin alunecare la Florinel Coman.

"Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaş roşu. Uitaţi fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forţă excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină.

Sunt multe scenarii care s-au făcut. Este o perioadă fierbinte, este final de campionat. Este clar, nu există nicio direcţie în favoarea şi împotriva unei echipe. Este foarte urât să ascult aşa ceva şi sunt aici ca să vă demonstrez. De ce avem VAR în România? VAR intervine doar în momentul în care există o situaţie clară de interpretare greşită. VAR-ul nu poate rezolva toate problemele din fotbal.

Arbitrul VAR are acces independent la fazele de meci şi poate ajuta arbitrul de pe teren doar în cazul unor erori evidente şi a incidentelor pe care acesta le-a ratat" , a declarat Kyros Vassaras.

Apoi, tot în prima repriză, Dragoş Grigore l-a călcat pe Andrea Compagno, însă fundaşul central al giuleştenilor a fost şi el iertat de cartonaşul roşu, spre nemulţumirea FCSB-ului.

"VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaş roşu. Jucătorii sunt apropiaţi, călcarea pe picior este cartonaş galben, atunci când este intensitate medie.

Sunt aici criterii clare pentru cartonaş roşu? Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, aşa că VAR-ul nu poate interveni! Intenţia lui este să joace mingea!" , a continuat Vassaras.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare