Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vassaras a dat verdictul pentru intrarea "criminală" a lui Onea la Coman. Şeful CCA îl apără pe Feşnic: "Fără forţă, intenţia e să joace mingea"

Vassaras a dat verdictul pentru intrarea "criminală" a lui Onea la Coman. Şeful CCA îl apără pe Feşnic: "Fără forţă, intenţia e să joace mingea"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu Rapid, de la finalul săptămânii trecute, scor 0-1, şi a rămas la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa.

Imediat după partida din Giuleşti, oficialii roş-albaştrilor au criticat arbitrajul lui Feşnic, care n-a acordat cartonaşul roşu la două intrări extrem de dure ale fotbaliştilor Rapidului.

Primul fault contestat de oficialii FCSB-ului a fost cel din minutul 4, când Onea a intrat prin alunecare la Florinel Coman.

"Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaş roşu. Uitaţi fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forţă excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină.

Sunt multe scenarii care s-au făcut. Este o perioadă fierbinte, este final de campionat. Este clar, nu există nicio direcţie în favoarea şi împotriva unei echipe. Este foarte urât să ascult aşa ceva şi sunt aici ca să vă demonstrez. De ce avem VAR în România? VAR intervine doar în momentul în care există o situaţie clară de interpretare greşită. VAR-ul nu poate rezolva toate problemele din fotbal.

Arbitrul VAR are acces independent la fazele de meci şi poate ajuta arbitrul de pe teren doar în cazul unor erori evidente şi a incidentelor pe care acesta le-a ratat" , a declarat Kyros Vassaras.

Apoi, tot în prima repriză, Dragoş Grigore l-a călcat pe Andrea Compagno, însă fundaşul central al giuleştenilor a fost şi el iertat de cartonaşul roşu, spre nemulţumirea FCSB-ului.

"VAR-ul nu poate interveni, nu sunt elemente clare pentru un cartonaş roşu. Jucătorii sunt apropiaţi, călcarea pe picior este cartonaş galben, atunci când este intensitate medie. Sunt aici criterii clare pentru cartonaş roşu? Este un contact clar pe tendon? Are continuitate? Este răutate? Vorbim doar despre o parte a piciorului, aşa că VAR-ul nu poate interveni! Intenţia lui este să joace mingea!" , a continuat Vassaras.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare