Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patron nou la FCSB. Ofertă de ultimă oră primită de Becali cu banii pe masă: "Acum o cumpăr"

Patron nou la FCSB. Ofertă de ultimă oră primită de Becali cu banii pe masă: "Acum o cumpăr"

FCSB

Comentarii

Nemulţumit de arbitrajul din meciul pierdut de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali şi-a anunţat, la începutul acestei săptămâni, retragerea din fotbal.

Într-o conferinţă de presă susţinută la începutul săptămânii, patronul FCSB-ului a anunţat că renunţă la fotbal. De altfel, latifundiarul din Pipera a declarat că este dispus să vândă clubul în schimbul sumei de 25 de milioane de euro.

Cum Valeriu Iftime a declarat că este pregătit să facă un pas în spate la FC Botoşani, finanţatorul moldovenilor ar prelua-o pe FCSB, însă este sigur că Gigi Becali nu-şi va vinde echipa.

"Ar fi un eveniment important, dar nu e sfârşitul lumii. Eu zic că poate primi imediat 25 de milioane de euro, dacă îl dă (n.r. clubul). Dar nu-l dă, că m-aş duce şi eu acum să-l iau! Este doar o încercare de a ne verifica atenţia, aşa cred" , a declarat Valeriu Iftime pentru as.ro.

Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal

Gigi Becali a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că se retrage din fotbal, menţionând că a luat decizia după meciul pierdut de FCSB, scor 0-1, cu Rapid, în Superliga, în urma căruia a acuzat arbitrajul lui Horaţiu Feşnic.

"Am ţinut să vă anunţ pe toţi, că mă ţin de cuvânt de data asta. E ultima conferinţă de presă. Am hotărât, dupa ce s-a întâmplat în meci, ca eu... Gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin?

Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam. Să nu dorm la 2-3 noaptea şi să fac tensiunea 16 din cauza lui Feşnic? Ce a facut omul ăsta a pus capac! Feşnic a umplut paharul, gata nu mai vreau, să aducă coasa, să taie picioarele la jucătorii mei, gata nu mai vreau, a pus capac", a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Gigi Becali a acuzat arbutrajul de la meciul pierdut de FCSB cu Rapid, scor 0-1, duminică seară, în etapa a 5-a din play-off-ul Superligii.

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare