Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kyros Vassaras i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului l-a acuzat pe grec că ”ia banii la mişto”: ”Este foarte grav să spui aşa ceva”

Kyros Vassaras i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului l-a acuzat pe grec că ”ia banii la mişto”: ”Este foarte grav să spui aşa ceva”

Arbitraj

Comentarii

Partida din etapa cu numărul cinci din play-off-ul Superligii, dintre Rapid şi FCSB a dat naştere suspiciunilor în tabăra oaspeţilor, din cauza arbitrajului lui Horaţiu Feşnic.

Oficialii roş-albaştrilor au fost de părere că, giuelteştenii puteau primi două cartonaşe roşii în prima repriză, lucru ce ar fi facilitat FCSB-ului drumul spre cele trei puncte. În conferinţa de presă pe care a susţinut-o la o zi după meci, Gigi Becali, patronul FCSB-ului l-a criticat dur pe Kyros Vassaras, preşedintele CCA. Latifundiarul din Pipera a declarat că, elenul este plătit pe degeaba, având în vedere lipsa măsurilor luate de acesta după greşelile de arbitraj din ultima perioadă din Superligă.

”Vassaras stă în Grecia şi ia banii la mişto”

„Vine Vassaras şi stă prin Grecia şi ia banii la mişto că suntem noi proşti. Bine, mă, sunt toţi proşti. Eu nu mai sunt. Sunteţi oameni de nimic, care nu au demnitate. Am terminat-o cu voi. Aveţi tiranie. Lui Burleanu i-a zis unul care comandă România... L-a băgat consilier la Băsescu şi apoi i-a zis că-l bagă pe Popescu la puşcărie ca să conducă el fotbalul.

Băi Burleanu! Spală-te pe cap cu Feşnic, cu Vassaras, cu Vişan şi Bodescu şi cu toate mizeriile pe care le faci cu ai tăi. Aţi câştigat Federaţia şi o ţineţi cu tiranie. Eu mai vin când pleacă Burleanu şi Vassaras. Sunteţi oameni de nimic! Nu vreau să mai am treabă cu voi”, a declarat Gigi Becali la conferinţa de presă pe care a susţinut-o, după meciul cu Rapid.

Răspunsul lui Vassaras

Preşedintele CCA susnţinut pe 27 aprilie o conferinţă de presă, în care a ţinut să precizeze că, nu există echipe avantajate sau dezavantajate de arbitrii în mod intenţional în Superligă. De asemenea, Vassaras consideră nefondate acuzele venite din partea lui Gigi Becali.

”Sunt multe declaraţii făcute în ultima vreme. Înţeleg că este o situaţie aprinsă, suntem în finalul de campionat. Un lucru este clar: nu există direcţii pentru sau împotriva vreunei echipe, este foarte grav să spui aşa ceva”, a declarat Kyors Vassaras în cadrul conferinţei de presă.

Kyros Vassaras este preşedintele CCA din 2014. Grecul s-a retras din arbitraj în anul 2009, după ce a aflat că din cauza vârstei nu va putea oficia la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Vassaras a fost arbitru FIFA între 1998 şi 2009.

Afla mai multe despre: fcsbvassarasradidgigi becali 

viewscnt
Articole similare