Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ederson i-a luat peste picior pe fanii lui Arsenal. Ce gest al brazilianului i-a scoţi din minţi pe fanii ”tunarilor” la partida cu City

VIDEO | Ederson i-a luat peste picior pe fanii lui Arsenal. Ce gest al brazilianului i-a scoţi din minţi pe fanii ”tunarilor” la partida cu City

Premier League

Comentarii

Manchester City s-a impus în derby-ul cu Arsenal din etapa cu numărul 33 din Premier League, scor 4-1 şi este favorită clară în lupta pentru câştigarea titlului cu numărul nouă.

”Cetăţenii” au deschis scorul în minutul şapte prin căpitanul De Bruyne, care a finalizat o acţiune personală cu un şut plasat. În prelungirile primei reprize, John Stones a dublat avantajul gazdelor cu o lovitură de cap. Partea a doua a fost tot la discreţia ”cetăţenilor”.

De Bruyne a realizat dubla în minutul 54, iar Haaland a doborât  în ultimul minut de prelungire recordul pentru cele mai multe goluri într-un singur sezon de Premier League, din momentul adoptării sistemului competiţional cu 20 de echipe. ”Tunarii” au înscris golul de onoare în minutul 85 prin Rob Holding.

Ederson a râs de fanii lui Arsenal

După golul din ultimul minut de prelungire înscris de Haaland, portarul brazilian al lui City s-a întors către fanii lui Arsenal şi s-a prefăcut că plânge în mod ironic, fapt ce i-a iritat pe susţinătorii oaspeţilor. Manchester City este la două puncte în spatele lui Arsenal, dar echipa lui Guardiola are cu două meciuri mai puţin disputate.  Având în vedere forma sportivă, titlu pare a fi la discreţia lui Manchester City.

În ultimele patru etape, Arsenal a înregistrat trei rezultate de egalitate şi un eşec.

VIDEO cu gestul lui Ederson

 

Afla mai multe despre: edersonarsenalmanchester city 

viewscnt
Articole similare