Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

100 de milioane de euro pentru FCSB? Cum ar putea Gigi Becali să dea o super lovitură

100 de milioane de euro pentru FCSB? Cum ar putea Gigi Becali să dea o super loviturăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB ar putea valora în jur de 100 de milioane de euro dacă Gigi Becali ar vinde echipa cu tot cu baza de pregătire din Berceni.

Arbitrajul de la Rapid - FCSB (scor 1-0) l-a enervat teribil pe Gigi Becali. Omul de afaceri a anunţat că se retrage din fotbal şi că vinde echipa cu 25 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir, bun prieten cu Gigi Becali, este de părere că acesta ar fi preţul doar pentru echipă, nu şi pentru baza de pregătire din Berceni.

Dragomir crede că Gigi Becali ar putea obţine peste 100 de milioane de euro pentru FCSB

Şansele FCSB-ului la titlu s-au diminuat considerabil după eşecul cu 1-0 din Giuleşti. Acum, distanţa până la liderul Farul Constanţa este de cinci puncte, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Înfrângerea l-a afectat pe Gigi Becali, care s-a enervat mai ales pe arbitrajul lui Horaţiu Feşnic.

Gigi Becali a acuzat o conspiraţie împotriva FCSB-ului şi a anunţat că nu vrea să mai fie patron la FCSB.

Fostul europarlamentar şi-a făcut un calcul rapid şi a considerat că 25 de milioane de euro ar fi preţul corect. Însă Dumitru Dragomir este convins că poate obţine mult mai mult de atât.

În opinia sa, fostul preşedinte al LPF crede că Gigi Becali ar cedat doar echipa pentru 25 de milioane de euro, nu şi infrastructura de care dispune:

”Dacă dai cu baza sportivă ceri 100-120 de milioane. Păi are 60-70 de hectare de pământ acolo, cu tot ce e în faţă, în dreapta, că şi ăla e pământul lui”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

”De acord că Florinel Coman e jucător de 7 milioane, dar sunt alţi 10-15 de câte un milion şi tot la 30-35 de milioane ajungi.

Dacă vrei să o dai, ceri 25-30, cât a cerut şi el. Face. Sunt clienţi. De 25 de milioane îi dau eu client într-o săptămână, dar să dea şi zece din centrul de copii şi juniori. Strâng eu imediat 3-4”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Pe lângă baza de pregătire, Gigi Becali are în proprietatea şi terenurile care o înconjoară. Preţul acestora a crescut considerabil după ce în zonă a fost amenajată o nouă staţie de metrou.

Baza FCSB-ului din Berceni este considerată cea mai modernă din România

În noiembrie 2016, FCSB s-a mutat în noua bază de pregătire pe care Gigi Becali a construit-o în Berceni, după o investiţie de câteva milioane de euro.

Acolo a fost o fabrică de betoane, cu clădiri în care erau cazaţi muncitorii. După Revoluţie, Gigi Becali a preluat fabrica cu tot cu terenurile şi clădirile din jurul ei.

În urmă cu aproape 10 ani, după ce FCSB s-a mutat din baza sportivă Steaua, Gigi Becali a decis să construiască un nou cantonament pentru echipă.

A ales proprietatea pe care o avea în Berceni şi, după investiţii serioase, a modernizat clădirile, pe care le-a transformat în spaţii de cazare, a construit vestiare, terenuri de antrenament, cantină, cabinete medicale, spaţii de recuperare şi administrative, şi chiar şi o biserică.

Tot în baza sportivă din Berceni au fost mutate toate grupele de copii şi juniori ale academiei.

În prezent, baza de pregătire pe care FCSB o are în Berceni este considerată cea mai modernă din România.

După ce a început războiul din Ucraina, Gigi Becali i-a pus la dispoziţie acest cantonament lui Mircea Lucescu, pentru a-i pregăti pe jucătorii lui Dinamo Kiev.

”Baza e foarte bună, pentru sportivi de nivelul acesta e foarte bună. Condiţiile sunt foarte bune şi nu putem decât să îi mulţumim pentru disponibilitatea lui generoasă de a ajuta oamenii”, a spus atunci Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: gigi becalidumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare