Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Au primit rapidiştii prime de la CFR Cluj pentru meciul cu FCSB? Dan Şucu s-a enervat când a auzit: ”M-a luat capul!”. EXCLUSIV

Au primit rapidiştii prime de la CFR Cluj pentru meciul cu FCSB? Dan Şucu s-a enervat când a auzit: ”M-a luat capul!”. EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Dan Şucu s-a enervat când a auzit zvonul confirm căruia jucătorii Rapidului ar fi fost premiaţi de CFR Cluj pentru victoria cu FCSB.

Cu FCSB, Rapid a obţinut singura victorie în cele cinci etape scurse din play-off.

Motivaţi de statutul de derby, împinşi de la spate de o atmosfera bine-cunoscută, dar şi de prime, plus ceva noroc, jucătorii lui Adi Mutu au reuşit să se impună cu 1-0.

Dan Şucu, despre presupusele prime venite de la CFR Cluj: ”Aşa ceva nu există!”

După derby, Dan Şucu spune că a citit o informaţie care susţinea că jucătorii lui Adi Mutu ar fi fost motivaţi cu prime oferite de CFR Cluj, care avea un interes direct să piardă FCSB.

Înţelegerea ar fi fost făcută pe relaţia Nelu Varga - Gigi Corsicanu, fost lider de galerie la Rapid, care în prezent este apropiat de patronul lui CFR Cluj.

Dan Şucu susţine că s-a enervat când a citit acest zvon şi a dat asigurări că Rapid nu se va implica niciodată în astfel de înţelegeri:

”Am citit în ziare o legătură - pe care nu o făcusem în primă fază - între prietenia dintre domnul Răducanu - Gigi Corsicanu, cum îi spuneţi dumneavoastră - şi domnul Varga. Care este de notorietate.

Şi de aici se putea înţelegere că banii de premiere vin de la Cluj. Şi că jucătorii noştri sunt premiaţi de un club advers. M-a luat capul! Aşa ceva nu există! Exclus aşa ceva. Este fără sens.

Rapid nu participă niciodată la astfel de înţelegeri. Astfel de înţelegeri au dus fotbalul unde este acum, la o lipsă cronică de audienţă şi o subcapitalizare cronică. Noi trebuie să fugim cât putem de aşa ceva”, a spus Dan Şucu pentru Orange Sport.

Ce prime au avut jucătorii Rapidului la derby-ul cu FCSB

Dan Şucu a dezvăluit că a stabilit un pachet de prime pentru play-off, astfel că toţi jucătorii şi staff-ul împart câte 50.000 de euro la fiecare victorie.

În schimb, la derby-ul cu FCSB, acţionarul Rapidului susţine că motivaţia financiară a fost de 75.000 de euro pentru jucători şi pentru staff:

”Atenţie, am mai spus-o, în mod normal, băieţii noştri, net, în play-off, joacă pe 50.000 de euro pe care îi împart împreună cu staff-ul, împreună cu toţi.

La meciul cu FCSB, prima a fost mărită cu 50%. Sunt 75.000 de euro. Este o sumă importantă. Nu cred că mai există alt club din România care are fonduri de premiere de acest gen. Vorbesc net.

Ca să facem puţin un paralelism, clubul - după ce îşi plăteşte toate cheltuielile de organizare a meciului, din seara respectivă, probabil, dacă nu are cine ştie ce amenzi de plătit, ajunge să-i rămână undeva la 70-75.000 de euro.

Deci, practic, toţi banii aceea, care s-au strâns în seara respectivă după ce s-au plătit cheltuielile, au mers la băieţi”, a mai spus Dan Şucu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan sucu 

viewscnt
Articole similare