Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum să dai 25 de milioane pe o clonă a Stelei, o marcă 'fake'?”. Talpan, ironii la adresa lui Becali după anunţul că FCSB e de vânzare

”Cum să dai 25 de milioane pe o clonă a Stelei, o marcă 'fake'?”. Talpan, ironii la adresa lui Becali după anunţul că FCSB e de vânzare

FCSB

Comentarii

După înfrângerea cu Rapid, Gigi Becali a anunţat că se retrage din fotbal, din cauza lui Horaţiu Feşnic, şi că FCSB este de vânzare pentru 25 de milioane de euro. Comentariile patronului vicecampioanei l-au amuzat pe Florin Talpan, care l-a luat peste picior pe latifundiar.

După înfrângerea dureroasă din derby-ul cu Rapid, care reprezintă o lovitură grea în lupta pentru titlu, Gigi Becali a anunţat că se va retrage din fotbal.

Latifundiarul susţine că maniere în care a arbitrat Horaţiu Feşnic l-a motivat să vândă FCSB şi a afirmat că este dispus să cedeze clubul pentru 25 de milioane de euro.

”Cum să dai 25 de milioane pe o clonă a Stelei, o marcă 'fake'?”

Florin Taplan, ”veşnicul rival” al patronului vicecampioanei, l-a luat peste picior pe Becali şi a transmis că nimeni nu ar fi dispus să plătească o astfel de sumă pentru o marcă ”fake”, adică falsă.

În plus, juristul lui CSA Steaua şi-a continuat discursul pe marginea războiului dintre cele două părţi, discurs pe care îl repetă de ani buni.

Talpan, ironii la adresa lui Becali după anunţul că FCSB e de vânzare

Retragerea lui Gigi Becali de la FCSB este doar o poveste, spusă până acum de zeci de ori, fără urmări, însă bună pentru presă, deoarece face audienţă.

Povestea asta e bună doar pentru Becali, care 'îi sperie' pe fanii FCSB si că fără el FCSB s-ar desfiinţa şi ar dispărea. 

Chiar Becali a spus recent că tot ce înseamnă FCSB sunt slujitorii lui si toti trebuie să îl slujească.

Nu dă nimeni 25 milioane de euro pentru FC FCSB, un brand creat artificial, o clonă a Stelei înfiintată de Gigi Becali în 2003. 

Cum să dai 25 de milioane pentru o clonă, pentru o marcă 'fake'? Cine sr face o asemenea nebunie?

Dacă marca FCSB ar valora 25 milioane euro, atunci brandul Steaua Bucureşti, adică adevarata marca valorează pe puţin 50-100 milioane de euro.

Observ că Becali îl atacă pe Burleanu, îi trimite mesaje şefului FRF, le trimite mesaje arbitrilor. Incredibil în ce ţară trăim!

Aş vrea doar să vă amintesc cât de mult a ajutat FRF-ul clubul lui Becali.

FRF nu a informat nici până în ziua de azi UEFA în privinţa deciziilor definitive pronunţate de instanţele din Romania, care arată că FCSB a clonat marca Steaua şi a folosit ilegal numele si marca Clubului Sportiv al Armatei Steaua în fotbalul românesc si european.

În 2014 după decizia ÎCCJ referitoare la marca Steaua şi în 2016 după decizia Curtii de Apel Bucurestii în dosarul cu numele Steaua, FRF ar fi trebuit să dezafilieze clubul FCSB.

FRF trebuie să explice opiniei publice cum a fost posibil ca o societate înfiintată în anul 2003 să fie afiliată la FRF si introdusă direct în Divizia A în plin campionat, în plin sezon, în pauza dintre tur si retur. 

AFC Steaua a jucat turul în 2002. FC FCSB, clubul care a folosit ilegal numele si marca Steaua, a jucat returul în 2003. Aşa ceva nu era posibil fără complicitatea FRF si LPF.

FRF nu doar că nu a dezafiliat FCSB, dar a încălcat toate Regulamentele în vigoare. 

În martie 2017, FRF i-a permis lui Gigi Becali să schimbe numele clubului în plin campionat, deşi acest lucru era total interzis de Regulamentele FRF. Schimbarea de nume nu se poate face în plin campionat, ci doar în pauza dintre două sezoane. 

Acelasi FRF îl ajută pe Gigi Becali să paraziteze în continuare numele si marca Steaua. FRF nu are nicio reactie atunci când Gigi Becali si angajatii FCSB încalcă flagrant Legea Sportului si toate deciziile definitive pronuntate de instantele din Romania, când angajatii FCSB îsi asumă ilegal numele si marca Steaua în spatiul public.

Iar FRF îsi bate joc de clubul Steaua, deşi chiar Burleanu recunoaşte public că UEFA nu impune si nu a impus niciodată restrictii pentru cluburile de drept public.  Nu a existat niciodată o asemenea regulă, Steaua poate juca oricând în cupele europene în forma ei de organizare din 1947. 

Deci FRF impune Stelei o interdicţie care nu există nicăieri la nivel European. 

Chiar FIFA are în regulament că forma de organizare juridică a unui club sportiv NU ESTE RELEVANTĂ pentru acordarea licentei.

FRF stie toate lucrurile astea, le recunoaste public, dar îsi bate joc de Steaua si de suporterii stelisti, si anulează abuziv meritul sportiv. 

Iar FRF face asta pentru a ajuta FCSB să paraziteze în linişte numele si marca Steaua.

Burleanu spunea zilele trecute că vrea să modifice Statutul FRF si să candideze pentru un nou mandat la Federatie. Cum e posibil asa ceva?

Deci Burleanu modifică Statutul FRF cum vrea el, doar pentru a câstiga un nou mandat, dar nu modifică Regulamentul abuziv si discriminatoriu al FRF si nu îl corectează, desi Regulamentul FRF ar trebui pus de urgentă în acord cu regulile FIFA si UEFA. 

Cum e posibil aşa ceva?

Voi ce parere aveti dragi suporteri stelisti?”, a scris Florin Talpan.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare