Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, atac la adresa lui Florin Talpan: ”Nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi”

Gigi Becali, atac la adresa lui Florin Talpan: ”Nu ştiu cum puteţi să-l ascultaţi”

FCSB

Comentarii

Continuă războiul de la distanţă dintre Gigi Becali şi Florin Talpan!

Florin Talpan, juristul CSA Steaua Bucureşti, a anunţat condiţiile prin care vicecampioana României, FCSB, poate juca pe stadionul din Ghencea. 

Declaraţia nu i-a picat bine lui Gigi Becali, patronul de la FCSB, care a răbufnit. 

„Bă, tată, eu nu ştiu cum puteţi să staţi să îl ascultaţi pe acest om, iar eu chiar mă întreb dacă comandaţii lui Talpan ştiu ce tot vrea el să vorbească? Păi, FRF face regulamentele astea de capul ei? Federaţia Română de Fotbal nu e afiliată la UEFA? 

Dacă nu se poate ca un club de drept public să activeze în prima ligă… ce vrea Talpan să facă Burleanu? Şi care e idiotul ăla care să vină şi să bage banii la ei în club, cică sponsor, dar să conducă alţii pe banii lui? Dacă Talpan nu vrea să respecte regulamentele FRF, atunci CSA de ce mai joacă fotbal? 

Dacă acei comandaţi se vor lua după Talpan, că îi face el lui Burleanu şi îi drege, atunci vor sta în Liga 2 mult şi bine. Adică eu, Mititelu, Iftime, Varga, Şucu… suntem fraieri, iar nenea Talpan e şmecher şi vrea să joace în prima ligă cu bani publici şi cu doi, trei amărţi de sponsori, nu? Dar nu mai bine se face el patron sau sponsor ce zice el şi ţine el echipa din banii lui? Tot vorbeşte el de brand, na, să aibă el grijă de brand!”, a spus Becali, potrivit ProSport.

Ce a declarat Florin Talpan despre brandul Steaua

În cursul zilei de luni, Florin Talpan a declarat: „Este nedrept ce se întâmplă, nişte judecători s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale. De ce se trage de timp? CSA Steaua nu este de rea credinţă, dar Gigi Becali nu vrea să plătească! Să plătească, şi de mâine joacă în Ghencea!

Oare în ţara asta încercăm să desfiinţăm acest brand, să-l dăm unui privat pe doi bani, să-l zăpăcim şi pe ăsta?! De ce trebuie să ne oblige FRF să ne asociem cu privat? De ce să dăm brandul ăsta uriaş unui privat? Cine vrea să investească la Steaua să vină ca sponsor, nu să aibă putere de decizie aici! Nu se mai poate, toată lumea zice că trebuie să ne asociem… nu ne asociem cu nimic, suntem Steaua Bucureşti şi mergem aşa în continuare! Vom promova, dacă terminăm pe locul 1 vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea! Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF”.

CSA Steaua este pe locul 2 în liga secundă, cu 43 de puncte. În timp ce, FCSB este pe locul 3, cu 30 de puncte.

Ovidiu Burcă, săgeţi către CSA Steaua: ”Echipele care n-au drept de promovare n-ar avea ce să caute în play-off”

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare