Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, verdict fabulos după victoria lui Sepsi: ”Nu am înţeles nimic. Poţi să fii expertul lui peşte prăjit, nu ai ce să spui”. Lovin: ”Subscriu!” | EXCLUSIV

Panduru, verdict fabulos după victoria lui Sepsi: ”Nu am înţeles nimic. Poţi să fii expertul lui peşte prăjit, nu ai ce să spui”. Lovin: ”Subscriu!” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei răsunătoare a lui Sepsi împotriva lui CFR Cluj, scor 3-0, din semifinalele Cupei României, Basarab Panduru a răspuns fabulos după ce a fost întrebat ce a înţeles din meciul disputat de cele două.

În urmă cu nici două săptămâni, CFR Cluj primea vizita lui Sepsi, în a treia etapă a play-off-ului, şi reuşea să se opună fără mari bătăi de cap, chiar dacă tabela arăta doar 2-1.

Campioana a dominat autoritar jocul şi a cucerit toate punctele fără mari emoţii, însă următorul duel direct dintre cele două a avut o desfăşurare aproape complet opusă.

”Nu am înţeles nimic. Poţi să fii expertul lui peşte prăjit, nu ai ce să spui”

De această dată, covăsnenii au fost cei care au controlat jocul, însă scorul a luat şi proporţii mai mari în semifinalele Cupei României, gazdele câştigând cu scorul de 3-0.

Atât de mare să fie diferenţa între meciurile de pe teren propriu şi cele în deplasare? În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a fost întrebat ce concluzii ar putea să fie trase în urma jocului.

Verdictul fostului internaţional român a fost unul fabulos: niciuna! În opinia sa, jocul s-a desfăşurat complet diferit faţă de cum era de aşteptat, iar rezultatul este o surpriză uriaşă.

Florin Lovin a fost de acord cu analiza lui Panduru, care a continuat prin a puncta că CFR Cluj poate fi în real pericol de a rata cupele europene în sezonul viitor, după eliminarea din Cupa României.

Verdict fabulos după Sepsi - CFR 3-0

Udrea: Pandi, ce ai înţeles?

Panduru: Nimic

Lovin: Subscriu şi eu.

Udrea: Ce spuneţi de meci?

Panduru: Nu mai spunem nimic, ce să spunem? Nu ai ce, poţi să fii expertul lui peşte prăjit, nu ai ce sa găseşti, doar să vorbeşti despre Sepsi şi ce nu a jucat CFR. Nu mă aşteptam la rezultatul ăsta. Credeam că joacă cu echipa bună, nu au putut juca cu cei trei accidentaţi doar. Ma aşteptam să bage ce e mai bun, că e luni meciul de campionat şi pentru că, dacă nu câştigi Cupa, s-ar putea să ai o problemă, locul patru nu mai duce în cupele europene, s-ar putea să ieşi.

Joi va avea loc a doua semifinală din Cupa României, în care se vor duela U Cluj şi UTA Arad. Partida va debuta la ora 19:00 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare