Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Drumul a fost foarte lung până la Constanţa”. Dan Petrescu a dat vina pe oboseală, după înfrângerea ruşinoasă cu Sepsi. Ce a declarat ”Bursucul”

”Drumul a fost foarte lung până la Constanţa”. Dan Petrescu a dat vina pe oboseală, după înfrângerea ruşinoasă cu Sepsi. Ce a declarat ”Bursucul”

Cupa României

Comentarii

Dan Petrescu a tras concluziile după ce clujenii au fost eliminaţi din semifinalele Cupei României de Sepsi, scor 3-0.

”Bursucul” este de părere că, drumul lung pe care campioana României l-a făcut până la Constanţa, pentru meciul cu Farul de săptămâna trecută, a fost obositor dar epuizarea s-a reflectat şi în rândul elevilor săi.

”Drumul a fost foarte lung până la Constanţa” 

”Din păcate, jucătorii care au jucat la meciul cu Farul nu şi-au revenit. Am avut un meci cu intenstiate maximă, mult stres. Drumul a fost foarte lung până la Constanţa. Tocmai Burcă mi-a spus că nu mai putea să alerge.

Cred că asta a fost greşeala mea: că nu am băgat jucătorii care au jucat mai puţin. Am arătat mai bine în 10. Trebuia să bag 7-8 jucători noi faţă de meciul cu Farul. Este greşeala mea. Este al 57-lea meci. Nu ştiu cum o să o scoatem la capăt. Suntem foarte obosiţi. Camrora a intrat după accidentare... Burcă era foarte obosit. La cartonasul roşu s-a rupt meciul.

Se vede că Sepsi vor câştiga Cupa. Sunt specialiştii Cupei. Este o perioadă grea. Riscăm să nu fim in Europa. Asta este realitatea. Dacă termini pe locul 4 eşti pa. Sper să revina Maglica, Manea, iar pe Bîrligea nu l-am băgat pentru că mereu se accidentează. La 2-0 meciul era cam terminat”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului dintre Sepsi şi CFR.

Sepsi va disputa la Sibiu finala Cupei României, pentru a treia oară în ultimele patru sezoane. Covăsneni vor întâlni în ultimul act al competiţiei câştigătoarea meciului dintre Universitatea Cluj şi UTA.

Afla mai multe despre: sepsicfr 

viewscnt
Articole similare