Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Despărţire şoc după Sepsi - CFR 3-0? Panduru crede că a descoperit un ”indiciu”: ”M-a pus pe gânduri. Continuă sau nu?” | EXCLUSIV

Despărţire şoc după Sepsi - CFR 3-0? Panduru crede că a descoperit un ”indiciu”: ”M-a pus pe gânduri. Continuă sau nu?” | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei zdrobitoare a lui Sepsi împotriva lui CFR Cluj, scor 3-0, Basarab Panduru a dezvăluit că are anumite semne de întrebare în legătură cu viitorul lui Cristiano Bergodi (58 de ani), după ce l-a văzut pe acesta pe marginea terenului.

Pentru al doilea al la rând şi pentru a treia oară în ultimele patru sezoane, Sepsi a reuşit să se califice în finala Cupei României, în urma unei victorii incredibile cu campioana.

Covăsnenii au dominat cap-coadă duelul din semifinale şi a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 3-0, rezultat care poate fi considerat mincinos, în contextul în care gazdele au irosit şi un penalty.

”M-a pus pe gânduri. Continuă sau nu?”

Eliminarea lui Andrei Burcă din minutul 42, venită când scorul era deja 2-0 pentru Sepsi, a năruit orice fel de speranţă a jucătorilor pregătiţi de Dan Petrescu de a întoarce scorul.

Aşadar, CFR se află în real pericol de a rata cupele europene, în contextul în care locul trei din play-off va duce doar la baraj, iar locul patru nu va mai duce nicăieri.

Chiar şi aşa, ”Bursucul” ar avea deja postul asigurat la CFR, după ce ar fi ajuns la un acord verbal cu Nelu Varga în privinţa prelungirii contractului.

În schimb, Basarab Panduru consideră că celălalt antrenor, cel care a ieşit învingător din Sepsi - CFR, ar putea fi aproape de o despărţire şoc de clubul său.

Despărţire şoc după Sepsi - CFR 3-0?

În direct la Orange Sport, Panduru a afirmat că i s-a părut un ”indiciu” că italianul nu a părut foarte fericit la finalul meciului, deşi reuşise să învingă campioana cu 3-0.

Am văzut câteva lucruri care mi-au spus ceva. L-am văzut pe Balaj în tribună la început, l-am văzut preocupat, supărat, l-am văzut pe Burcă pentru prima dată după ce ia rosu, deja se pregătise să iasă.

L-am văzut pe Bergodi preocupat. E o semifinală, câştigi meciul cu 3-0, ajungi sa joci cu U Cluj sau UTA, ai echipă mai bună, poţi să câştigi Cupa, dar l-am văz nemulţumit.

Nu s-a bucurat,  m-a pus pe gânduri, continuă sau nu la Sepsi? S-ar putea să mă înşel”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare