Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Extraordinar!”. Cristiano Bergodi, fericit după calificarea în finala Cupei României. Cum şi-a felicitat jucătorii

”Extraordinar!”. Cristiano Bergodi, fericit după calificarea în finala Cupei României. Cum şi-a felicitat jucătorii

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, miercuri seară, în finala Cupei României Betano, trecând în semifinale de CFR Cluj, scor 3-0.

Cristiano Bergodi, fericit după calificarea în finala Cupei României. Cum şi-a felicitat jucătorii

Au marcat Păun ‘9, Ştefănescu ’29 şi Rondon ’81. În minutul 42, de la clujeni a fost eliminat Burcă. Sepsi a ratat un penalti în minutul 44, prin Matei.

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Sepsi, a vorbit despre calificarea în finala Cupei României. 

”Ne vom apăra la Sibiu, normal. Mă bucur pentru ce au făcut băieţi. Sunt bucuros, au jucat cu intensitate. Direct pe contraatac. E normal că sunt momente şi moment, nu e uşor, să ţii totul la acelaşi rimt. Băieţii azi au fost extraordinari. Păcat pentru penalty. Este o performanţă extraordinară. Nu ştiu, sunt ambele la un nivel bun, au jucători buni. O finală este o finală, se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi.

Pentru Sepsi, deţinătoarea trofeului, va fi a treia finală în ultimele patru sezoane. În 2020 a pierdut în faţa lui FCSB, 0-1, în timp ce în 2022 a învins-o pe FC Voluntari, 2-1. Rezultatele din actuala ediţie: 3-1 cu ACS Petrolul 52, 3-2 cu Dinamo, 4-0 cu FC Voluntari (faza grupelor), 4-1 cu CS Mioveni (sferturi de finală), 3-0 cu CFR Cluj (semifinale).

  • A doua semifinală, Universitatea Cluj – UTA Arad, va avea loc joi, de la ora 19.00.

Finala Cupei României Betano, ediţia 2022-2023, se va desfăşura în data de 24 mai 2023, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Afla mai multe despre: bergodisepsi 

viewscnt
Articole similare